Avem nevoie de:
* 1 piept de pui
* 1 ceapa mare
* 150 ml vin alb
* 150 g smantana
* 150 ml frisca lichida
* 1 lingura mustar
* sare si piper
Pieptul de pui se taie cubulete.
Ceapa se taie solzisori
si se pune la calit intr-o tigaie incapatoare, in 2-3 linguri ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga pieptul de pui si se inabusa cateva minute.
Adaugam vinul si lasam la fiert pana tot lichidul scade pana la jumatate.
Adaugam frisca si mustarul. Potrivim gustul de sare si piper.
La final adaugam smantana, omogenizam si fierbem cateva minute pana se ingroasa sosul.
Se serveste cu garnitura de legume, cu paste sau simpla.
4 comentarii
mmm,ce bunatate!amira a papat?
Copilasii au papat chiar foarte bine. Nesperat! Mai suspicios a fost cel batran! :))
Miha sa stii ca imi place tare mult site-ul tau!! Eu traiesc in America de cand am fost de 3 ani si nu sunt prea buna cu Romana si cand am vazut ca ai pus si poze cu retetele, wow! Thank you!!!!
(macar acum stiu cum trebuie sa iese reteta)
Good Luck!- Violeta, Arkansas
Violeta, chiar daca zici ca nu te descurci cu romana sa stii ca te-ai descurcat foarte bine. 😉
Multumesc tare mult de aprecieri! Ma bucura tare mult!