Mancaruri cu pui / Paste / Retete culinare

Pui Stroganoff

Avem nevoie de:

* 1 piept de pui
* 1 ceapa mare
* 150 ml vin alb
* 150 g smantana
* 150 ml frisca lichida
* 1 lingura mustar
* sare si piper

Pieptul de pui se taie cubulete.

Ceapa se taie solzisori

si se pune la calit intr-o tigaie incapatoare, in 2-3 linguri ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga pieptul de pui si se inabusa cateva minute.

Adaugam vinul si lasam la fiert pana tot lichidul scade pana la jumatate.

Adaugam frisca si mustarul. Potrivim gustul de sare si piper.

La final adaugam smantana, omogenizam si fierbem cateva minute pana se ingroasa sosul.

Se serveste cu garnitura de legume, cu paste sau simpla.

Sursa

Tags: , , , ,

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. mmm,ce bunatate!amira a papat?

  2. Copilasii au papat chiar foarte bine. Nesperat! Mai suspicios a fost cel batran! :))

  3. Miha sa stii ca imi place tare mult site-ul tau!! Eu traiesc in America de cand am fost de 3 ani si nu sunt prea buna cu Romana si cand am vazut ca ai pus si poze cu retetele, wow! Thank you!!!!
    (macar acum stiu cum trebuie sa iese reteta)

    Good Luck!- Violeta, Arkansas

  4. Violeta, chiar daca zici ca nu te descurci cu romana sa stii ca te-ai descurcat foarte bine. 😉

    Multumesc tare mult de aprecieri! Ma bucura tare mult!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan, o mancare cu care stiu sigur ca nu dau gres. Buna, de te lingi pe degete! Chiar si gatita traditional este foarte simplu de facut, dar cu ajutorul aparatului Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune devine si rapid de preparat. In mai […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]

%d blogeri au apreciat: