Tochitura moldoveneasca la Multicookerul Crockpot Express Turbo

de Miha
2737 vizualizări
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca facuta dupa reteta clasica, cu diferite organe, este foarte buna. Doar ca alor mei nu le place si atunci ori de cat ori am ocazia le fac tochitura, dar varianta simpla cu carne de porc si carnati proaspeti. De aceasta data am preparat aceasta tochitura la noul Multicooker Turbo Express Crock Pot, cu gatire sub presiune. Eu am varianta simpla a acestui multicooker si stiam deja ce poate si cat de bine poate 🙂 Cu functia Turbo a fost si mai usor si mai rapid. Cu siguranta, este un aparat care nu ar trebui sa va lipseasca din bucatarie.

Cu Multicookerul Turbo Express cu gatire sub presiune, gatesti cu 40% mai rapid, sterilizezi borcanele cu dulceturi si gatesti sous vide! Ai la dispoziție 14 functii presetate de gatire intuitive, plus modul de gatire sub presiune Turbo și supapa imbunatatita de eliberare a aburului!

Mai multe detalii despre aparat cat si despre oferta de pret gasiti AICI

Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca la Multicookerul Crockpot Express Turbo

Tochitura moldoveneasca facuta dupa reteta clasica, cu diferite organe, este foarte buna. Doar ca alor mei nu le place si atunci ori… Mancaruri cu carne de porc tochitura European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • ~1 kg carne de porc (ceafa, pulpa)
  • 2 carnati grosi proaspeti
  • 2-3 linguri untura
  • ~250 ml vin
  • cimbru uscat si boia de ardei afumata
  • sare si piper
  • 1 capatana usturoi
  • In plus:
  • Mamaliga
  • Oua
  • Telemea

Mod de preparare Tochitura moldoveneasca la Multicookerul Crockpot Express Turbo:

Carnea se taie in bucati potrivite, la fel si carnatii.

In vasul aparatului punem untura si setam programul Brown/Saute, temperatura High. Punem bucatile de carne si le sotam pe toate partile, amestecand din cand in cand. Adaugam si carnatii, ii sotam cateva minue, apoi adaugam vinul. Condimentam dupa gust cu sare, piper, cimbru uscat si boia de ardei afumata.

Se pune capacul și se blocheaza în poziția închisa. Se închide supapa de abur. Din meniul aparatului se seteaza functia Meat/ Poultry, Turbo.

Dupa terminarea programului, se oprește aparatul. Cu atentie, se elibereaza supapa de presiune, apoi se scoate capacul.

  • asigurati-va ca aerisiti foarte bine incaperea sau aveti hota deschisa in apropiere, altfel este foarte posibil sa porneasca alarma de gaz, de la vaporii de vin

Se seteaza programul Brown/Saute, temperatura Low si se fierbe pana scade toata zeama si carnea se rumeneste frumos. Se amesteca din cand in cand. Aproape de final se adauga usturoiul pisat.

Se serveste calda, cu mamaliga, oua ochiuri si telemea rasa.

Pofta buna! 😉

Tochitura moldoveneasca

RETETA IN IMAGINI

Tochitura moldoveneascaTochituraTochituraTochituraTochitura

Ma gasiti si pe Facebook la DULCIURI FEL DE FEL

poate vă plac și rețetele

Lasă un comentariu