Mancaruri cu pui / Paste

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

loading...

Avem nevoie de:

4 pulpe de pui fara pielita
2 oua
1 pahar de bere
condimente dupa preferinta
faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute.

Se adauga berea,apoi faina cate putin.

Pulpele se dau prin acest amestec.

Apoi se prajesc intr-o tigaie,cat sa se aureasca un pic crusta.

Se scot pe un prosop absorbant,apoi se pun intr-o tava unsa cu unt.Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Pentru garnitura avem nevoie de:
tagliatelle
200 ml smantana
1 ceapa
2-3 catei usturoi
1 lingurita faina
200 ml supa de carne
50 g branza topita (sau cascaval)

Tagliatelele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata,se pun intr-o strecuratoare si se trec sub un jet de apa rece.

Ceapa tocata se caleste in 2-3 linguri de ulei.Cand este gata se da deoparte de pe foc,se adauga lingurita de faina si se amesteca repede,sa nu se formeze cocoloase.

Cate putin se adauga supa de carne amestecata cu smantana si branza topita,se pune din nou pe foc si se mai dau cateva clocote.Cand este aproape gata,se adauga usturoiul tocat.

Cam asa arata sosul final,pe un „cuib” de tagliatelle. 🙂

loading...

Comentarii prin facebook

3 Comentarii

  1. draga miha,delicioasa reteta!piticotilor le-a placut?

  2. vad ca in sfirsit pot sa postez la tine,nu stiu care e cauza pt. care inainte nu puteam…

  3. Alison,ma bucur mult ca ai reusit pana la urma. 😉

    Copilasii au papat doar carnea.Nici nu speram ca va fi totul perfect. :))

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan, o mancare cu care stiu sigur ca nu dau gres. Buna, de te lingi pe degete! Chiar si gatita traditional este foarte simplu de facut, dar cu ajutorul aparatului Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune devine si rapid de preparat. In mai […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]

%d blogeri au apreciat: