Piept de pui marinat

de Miha
168 vizualizări
Piept de pui aromat la gratar

Reteta Piept de pui marinat

Piept de pui marinat cu za'atar

Ingrediente

  • * 4 linguri za’atar
  • * 4 linguri ulei de masline
  • * sucul de la 1/2 lamaie
  • * 1 piept de pui

Za'atar

Mod de preparare Piept de pui marinat:

Za’atar-ul il frecam cu ulei si zeama de lamaie pana devine ca o pasta.

Pasta de za'atar

Pieptul de pui il taiem felii si-l batem bine cu ciocanul de snitele.

Pasta de za’atar o repartizam peste feliile de carne.

Piept de pui cu za'atar

Acoperim cu o folie alimentara si punem la rece timp de jumatate de ora. Cateva ore ar fi ideal.

Carnea astfel marinata o prajim pe gratarul bine incins.

Piept de pui aromat la gratar

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.

poate vă plac și rețetele

7 comentarii

Man vs Woman 12 februarie 2010 - 23:45

mi-ai facut pofta de mancare:))

Răspuns
Nati 13 februarie 2010 - 6:39

Arata bine carnea, si condimentul. Le-a placut si la copii?

Răspuns
Saveurs et Gourmandises 13 februarie 2010 - 17:00

Comme d’habitude, c’est magnifique.
Bon weekend.

Răspuns
sarah 13 februarie 2010 - 17:38

arata foarte bine.miha draga blogul tau e delicos.il trec la favorite.

Răspuns
Miha 14 februarie 2010 - 15:38

Arata intr-adevar delicios puiul asta!!! Multumim de idee:-*!!!

Răspuns
mihaela 28 martie 2011 - 21:18

super,,imi place ce gatesti

Răspuns
Miha 28 martie 2011 - 21:28

Multumesc! 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: