Cartofi picanti la cuptor

de Miha
932 vizualizări
Cartofi la cuptor

Reteta Cartofi picanti la cuptor

Cartofi la cuptor

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 4 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare si piper
  • cimbru
  • rozmarin

Mod de preparare Cartofi picanti la cuptor:

Cartofii curatati si taiati in sferturi, se aseaza intr-o tava teflonata. Se presara cu sare, piper, cimbru si rozmarin, dupa preferinta. Repartizam uniform si pesmetul si stropim cu ulei. Amestecam totul cu o lingura, astfel incat toate bucatile de cartofi sa fie acoperite de pesmet. Dam tava la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc cartofii.

Recomand din toata inima sa se serveasca cu sos tzatziki. E delicios 🙂

RETETA IN IMAGINI

Invalid Displayed Gallery

poate vă plac și rețetele

Lasă un răspuns