Pulpe de pui cu rosii si lamaie

de Miha
193 vizualizări

Reteta de fata as putea sa o incadrez foarte usor in categoria “retete culinare preparate fara efort” :))) Deci, o reteta pentru atunci cand te cuprinde lenea dar trebuie sa mananci… :)))

6 copanele de pui
3 cartofi
1 rosie
1 lamaie
sare si piper
salvie uscata
oregano uscat

Copanelele curatate si spalate se aseaza intr-un vas termorezistent. De jur imprejur punem cartofii curatati si taiati in sferturi. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara si putina salvie uscata.

Rosia si lamaia feliate se aseaza deasupra carnii.

Daca mai ramane lamaie se stoarce zeama peste carne. Se presara putin oregano uscat, cateva linguri cu ulei de masline, 1/2 pahar de apa si se da la cuptor la foc mediu pana scade lichidul se carnea este gata.

Cu minimum de efort pentru un pranz delicios. Incercati!

poate vă plac și rețetele

16 comentarii

Carmen 1 aprilie 2011 - 11:53

Aperisanta reteta, dar pe mine m-a impresionat foarte mult vasul. Este superb! De unde l-ai luat? 🙂 Weekend placut!

Răspuns
Miha 1 aprilie 2011 - 11:58

Multumesc Carmen, week-end minunat si tie. :*
Vasul l-am luat din Carrefour.

Răspuns
Alice 1 aprilie 2011 - 12:27

hmmm
m-ai dat peste cap…
chiar tre sa fac niste pulpe azi..la o garnitura de orez…merg astea?

Răspuns
gaby_d 1 aprilie 2011 - 13:05

ce frumos arata in vasul asta!!!

Răspuns
Miha 1 aprilie 2011 - 13:06

Alina, merge si cu orez, desigur. Si nu mai pui cartofi.

Răspuns
Alice 1 aprilie 2011 - 13:10

Da, Miha..evident..fara cartofi..
Gata le-am si bagat la cuptor..doar ca fara rosie, iar in loc de salvie (ca nu mai am )am pus putin busuioc si tarhon. Sper sa iasa bine…si poate pun pe blog. Ms Miha

Răspuns
Miha 1 aprilie 2011 - 13:29

Multumesc Gabi, multumesc! :*

Răspuns
Miha 1 aprilie 2011 - 13:29

Alina, cu siguranta va iesi ceva bun bunut! Pofta buna!

Răspuns
minoki 1 aprilie 2011 - 14:35

Apoi Miha eu demult am spus sa faci si rubrica puturosului . Sau poti mai simplu sa imi dedici mie postarile astea cu retete lenese.

Răspuns
ONESTA30 2 aprilie 2011 - 10:47

Trebuia sa ma inebunesti tu iarasi cu vasul asta rosuuuuuuuuuuuuu …
Si … voiai sa zici ca asta-i un fel de FIX-PIX ? hihihi …

Răspuns
ONESTA30 2 aprilie 2011 - 10:49

Vezi , toata lumea-ti spune de minunatul tau vas … abia astept sa mergi la cumparaturi si sa-mi zici daca mai sunt …

Răspuns
Evelina 3 aprilie 2011 - 18:30

Astazi ma gandeam sa iti transmit ca imi place blogul tau…….
Bun,dar…cum sa procedez oare?!
Asa a aparut acest buchetel de ganduri bune si purtator al aprecierilor mele.
Deci poate fi catalogat ca un premiu …plecat de la suflet, pentru alt suflet…de BUCATAR :))
Il gasesti la mine pe blog…

Răspuns
Miha 3 aprilie 2011 - 19:11

Diana, te anunt! :*

Răspuns
Miha 3 aprilie 2011 - 19:12

Multumesc mult Evelina! Toate gandurile mele bune si pentru tine. :*

Răspuns
Stanescu Maria Cristina 1 octombrie 2013 - 18:50

Buna. Pana astazi nu am mai gatit cu salvie, am mancat o singura data intr-un restaurant italian, o friptura ce avea un sos pe baza de salvie, am tinut minte cat de aromata este planta. Astazi am mersi si mi-am cumparat si am incercat reteta ta. Nu stiu inca ce gust are ca nu e inca gata, insa iti pot spune ca mi-a umplut casa de arome.
Multumesc pentru reteta!

Răspuns
Miha 3 octombrie 2013 - 10:31

Si eu multumesc! Ma bucur ca ai incercat reteta si sper ca ti-a placut! 😉

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: