Pui cu mustar si susan

de Miha
142 vizualizări

* 1 piept de pui
* 3-4 linguri mustar
* sare si piper
* boia de ardei
* rozmarin
* cimbru
* 3-4 linguri ulei de masline
* 50 g susan

Mustarul il frecam cu ulei, ca pentru maioneza. Adaugam condimentele, dupa gust (si preferinta) si omogenizam.

Pieptul de pui il taiem fasii.

Punem bucatile de carne in sosul obtinut ( eu am pus si cateva bucati de muschiulet de porc), acoperim cu folie alimentara si dam la rece pentru cel putin jumatate de ora.

Scoatem bucatile de carne din sos si le tavalim prin susan, acoperindu-le bine pe ambele parti. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt

si dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc.

Se serveste cald, alaturi de o portie de cartofi glazurati cu mustar.😉

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

jose manuel 28 mai 2010 - 5:55

Que bueno, con lo que me gusta el Sesamo. Estupenda receta. Un saludo

Răspuns
Miha 29 mai 2010 - 21:31

Gracias Jose Manuel. 🙂

Răspuns
Elena Toma 31 mai 2010 - 6:45

Miha, interesanta aceasta idee! O s-o testez si eu, mai ales ca putem folosi probabil mustar dupa gustul fiecaruia. M-ar tenta cu un mustar picant… Un inceput de saptamana cu bucurii si reusite!

Răspuns
Miha 31 mai 2010 - 10:21

Elena, sigur ca da…se poate folosi orice fel de mustar, dupapreferinte. La fel si condimentele.

O saptamana minunata si tie iti doresc!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: