Paste cu ficatei si sos de rosii

de Miha
84 vizualizări

* 250 g paste (farfalle)
* 250 g ficatei
* 2 cepe
* 4 rosii
* 4 catei de usturoi
* busuioc si oregano
* sare
* 50 g cascaval


Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa deoparte.

Ceapa si usturoiul tocate le calim putin in 2-3 linguri cu ulei de masline. Adaugam rosiile curatate de coaja si blenduite. Ficateii spalati si curatati de pielite se taie bucati potrivite si se adauga in sosul de rosii. Se dau cateva clocote, apoi se potriveste gustul de sare si se condimenteaza cu busuioc si oregano. Cand ficatul este gata, se adauga pastele fierte si se omogenizeaza.

Compozitia de paste cu ficatei o punem intr-un vas termorezistent uns cu ulei, acoperim cu un strat de cascaval si dam la cuptor la foc mediu, pana se topeste si se aureste cascavalul.

Se serveste cald.

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

Bianka 14 octombrie 2010 - 11:01

Poate fi foarte bun

Răspuns
Fuat Gencal 14 octombrie 2010 - 11:02

Hayırlı günler, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

Saygılar.

Răspuns
Anonymous 13 martie 2011 - 17:04

arata foarte bine , il voi incerca si eu

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: