* 4 ciuperci mari
* 300 g ficatei
* 1 ceapa
* 1 rosie
* 3 catei de usturoi
* sare si piper
* cimbru
* patrunjel verde
Ciupercile se taie felii, ceapa in sferturi, la fel si rosia.
Intr-o tava punem un strat de ciuperci,
unul de ficatei, iar ceapa, usturoiul si rosia le strecuram printre. :))
Saram, pieram si presaram cu cimbru dupa gust. Turnam deasupra putin ulei de masline si 1/2 pahar de apa. Dam tava la cuptor la foc mediu, pana scade toata zeama si ficateii s-au rumenit.
Cand scoatem tava din cuptor presaram cu patrunjel verde tocat din abundenta.
Se serveste cald.
3 comentarii
sarumana pentru masa! :d.
neata M;duminica frumoasa!
Neata.Chiar ca…cum arata.o incerc neaparat sarutmana.pop o sapta.faina.
Saptamana buna si tie Speranta! Multumesc! :*