Frigarui cu mamaliga

de Miha
171 vizualizări

* ~150 g malai
* 500 ml apa
* sare
* 100 g telemea
* 50 g unt
* felii subtiri de bacon


Apa se pune la fiert cu putina sare. Cand da in clocot se adauga malaiul treptat, amestecand incontinuu. Se fierbe pana se ingroasa fara a fi insa prea tare. Se rastoarna pe o farfurie si asa fierbinte se amesteca impreuna cu untul si telemeaua rasa. Se rastoarna pe un platou uns cu unt, se niveleaza si se lasa sa se racoreasca.

Se taie cubulete, apoi fiecare cubulet se infasoara in cate o felie de bacon. Se insira pe cate un bat de frigaruie ce a fost tinut in apa.

Se pun pe gratarul incins si se rumenesc pe toate partile.

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

Naina 13 noiembrie 2010 - 7:48

wow Miha ce bune trebuie sa fie….week-end pacut!

Răspuns
Bianka 13 noiembrie 2010 - 8:26

OOO foarte bun

Răspuns
geta 13 noiembrie 2010 - 19:33

inedit!n-am mai vazut asa ceva…tare aspectuoase frigaruile!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: