Ingrediente
- * 300 g branza de vaci
- * 2 oua
- * 200 ml lapte
- * 150 g zahar
- * ~300 g faina
- * 1 lingurita praf de copt
- * esenta de vanilie si rom
Reteta Clatite pufoase cu branza
Mod de preparare Clatite pufoase cu branza:
Branza de vaci se mixeaza cu zahar pana se obtine o crema fina. Se adauga ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Turnam laptele si esentele, omogenizam, apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Vom obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groase.
Intr-o tigaie unsa cu putin ulei punem cu o lingura din compozitie. Se coc la foc mediu pe ambele parti, intorcandu-le cu o spatula cu o miscare ferma.
Se servesc calde, pudrate cu zahar.
Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook AICI
8 comentarii
Vreau si eu o clatita cu brinza adevarata… Of, of… cit imi lipseste brinzica de vacuta…
Poate fi foarte bun, gustos
Mihaela:sunt divine!Duminica placuta!Si un votulet!
Îmi place, am o reteta cookie, dar cu vaca care râde, oricum imi place reteta ta
Va doresc o seara frumoasa
Valerie
cum sa fie branzica,dulce sau sarata??
Dulce. Dar e o idee buna si cu branza sarata! 😉
Se poate o poza cu textura aluatului. Mi-a ieșit prea gros, cred ca din cauza brânzei, a fost uscata. Ce marca de branza ați folosit?
Mai poti subtia cu lapte