Crap in crusta aromata la cuptor

de Miha
135 vizualizări
Crap in crusta aromata la cuptor
Crap in crusta aromata la cuptor
Mod de preparare Crap in crusta aromata la cuptor: Pestele curatat se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu tarhon (sau orice alte ierburi va… Mancaruri cu peste Crap in crusta aromata la cuptor European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 4 portii de crap
  • 1/2 lamaie
  • 5 linguri pesmet
  • 3 catei usturoi
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare Crap in crusta aromata la cuptor:

Pestele curatat se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu tarhon (sau orice alte ierburi va plac) si se pune intr-un vas. Deasupra se stoarce lamaia, se stropeste cu putin ulei de masline si se lasa la frigider in jur de 1 ora.

In acest timp pregatim amestecul aromat pentru crusta. Usturoiul si pesmetul se dau la blender. Pestele se scoate din frigider si se tavaleste prin acest amestec, presand usor cu mana ca sa adere mai bine.

Se aseaza feliile de peste intr-o tava.

Dupa care se dau la cuptorul incins la 180 de grade, pentru aproximativ 20 de minute.

Se serveste cu garnitura de cartofi condimentati la cuptor

Sursa: Laura Laurentiu

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

Geanina Codita 12 aprilie 2009 - 22:11

Asta este pentru sotul meu. E innebunit dupa peste. Ii gatesc aceasta reteta cat de curand, eu o sa fiu fericita ca el va manca ceva deosebit, iar el o sa-i multumeasca Celui de Sus ca exista bloguri cu astfel de retete.

Răspuns
Miha 12 aprilie 2009 - 22:27

Geanina,eu am facut doar 4 bucati de peste,in ideea ca vom avea fiecare cate o bucata.Dar eu si sotul am mancat doar cartofii,carnita au papat-o copilasii.Au devorat tot,le-a placut tare tare! 😉
Eu si sotul doar ne-am lins degetele! :))

Răspuns
rizza 3 februarie 2012 - 19:21

http://rizzabucatarul.blogspot.com/

super reteta!!!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: