Reteta Bomboane de ciocolata
Ingrediente
- Avem nevoie de:
- 150 ml apa
- 1 cana zahar
- 100 g unt
- 2 linguri cacao
- 1 foaie de napolitana
- 2 cani lapte praf
Mod de preparare Bomboane de ciocolata:
Foaia de napolitana o maruntim la robot. Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se adauga untul si se amesteca pana se topeste, apoi cacaoa, laptele praf si napolitana.
Cu mana inmuiata in unt formam bilute pe care le tavalim prin nuca de cocos, din abundenta. Sau prin napolitana maruntita…
Un desert foarte simplu de facut, dar de mare efect… 😉
RETETA IN IMAGINI
Invalid Displayed Gallery
7 comentarii
vreau si eu una,cu cocos de se poate!perfecte au iesit!
Mai ai cu cocos? Arata superb
Sunt absolut superbe, dar cele cu cocos, fiecare cu gustul sau.
Incerc sa tin pasul cu tine , draga mea. Gatesc ce ne propui, ne lingem pe degete la final si revenim.Multumesc.
Alison,multumesc!
Dupa 3 zile de vacanta iti dai seama ca nu mai am nici macar un fir de cocos :))…
Vicky,si mie tot alea cu cocos mi-au placut. 😉 Multumesc! Pup!
Geanina,multumesc!
Ma bucur nespus ca va plac retetele mele…Ma voi stradui sa fie si mai bune de atat! 😉