Aripioare de pui marinate in lapte

de Miha
188 vizualizări

Avem nevoie de:

* 8 aripioare de pui
* 8 catei de usturoi
* 500 ml lapte
* sare si piper
* rozmarin

Aripioarele condimentate cu sare, piper, rozmarin si usturoi zdrobit se pun intr-un vas

si peste ele se toarna laptele.

Carnea trebuie sa fie acoperita de lapte, daca mai este nevoie mai adaugati putin lapte.

Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider pentru cateva ore.

Se coc pe gratar sau in tigaie in putin ulei, dupa preferinta.

Eu am preferat prima varianta.

Am servit alaturi de porumb, dovlecei si rosii coapte.

Sursa

poate vă plac și rețetele

6 comentarii

alison 23 octombrie 2009 - 18:21

ce bunatati!minunat!

Răspuns
Cami 23 octombrie 2009 - 18:48

Multe feluri de marinate am intilnit, dar pui in lapte ?? Interesant, trebuie sa incerc si eu. Un sfirsit de saptamina placut ! Cami

Răspuns
Miha 26 octombrie 2009 - 13:21

Multumesc Alison!

Răspuns
Miha 26 octombrie 2009 - 13:21

Cami, neaparat sa le incerci! 🙂 Au iesit foarte foarte bune! 🙂

Răspuns
Olga 12 ianuarie 2012 - 10:09

Chiar acu am sa incerc dar cu aripioare de curcan, iti spun pe urma cum mi’au iesit.
Olga

Răspuns
Miha 12 ianuarie 2012 - 12:40

Aripi de curcan n-am incercat. Neaparat sa ne spui cum au iesit! 😉

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: