Avem nevoie de:
* 8 aripioare de pui
* 8 catei de usturoi
* 500 ml lapte
* sare si piper
* rozmarin
Aripioarele condimentate cu sare, piper, rozmarin si usturoi zdrobit se pun intr-un vas
si peste ele se toarna laptele.
Carnea trebuie sa fie acoperita de lapte, daca mai este nevoie mai adaugati putin lapte.
Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider pentru cateva ore.
Se coc pe gratar sau in tigaie in putin ulei, dupa preferinta.
Eu am preferat prima varianta.
Am servit alaturi de porumb, dovlecei si rosii coapte.
6 comentarii
ce bunatati!minunat!
Multe feluri de marinate am intilnit, dar pui in lapte ?? Interesant, trebuie sa incerc si eu. Un sfirsit de saptamina placut ! Cami
Multumesc Alison!
Cami, neaparat sa le incerci! 🙂 Au iesit foarte foarte bune! 🙂
Chiar acu am sa incerc dar cu aripioare de curcan, iti spun pe urma cum mi’au iesit.
Olga
Aripi de curcan n-am incercat. Neaparat sa ne spui cum au iesit! 😉