Reteta Trufe cu ciocolata

INGREDIENTE
- Avem nevoie de:
- 250 g ciocolata
- 150 ml frisca lichida
- 2-3 linguri lichior de ciocolata
- 50 g grame cacao pt decor
Mod de preparare Trufe cu ciocolata:
Ciocolata rupra bucatele mici sau data pe razatoarea mare, se pune pe foc impreuna cu frisca. Se incalzeste pana aproape de punctul de fierbere. Se amesteca bine pana se topeste ciocolata, se adauga lichiorul.
Se pune la rece pentru cateva ore.
Compozitia se va intari destul de mult. Se ia cu lingurita din aceasta compozitie si se formeaza bilute cu mana bine unsa cu unt.
Se tavalesc prin cacao, din abundenta.
Se pun in cosulete de hartie si se baga la congelator pentru o ora.
4 comentarii
Simplu si delicios 😀
Asa este Ana…Aviz amatorilor de ciocolata. :))
Woow ,Miha, retetele sunt super,au un gus delicios toate pe care le-am preparat!!;) 😀 Mai ale aceste trufe care sunt foarte simplede preparat! 😀
Multumesc frumos! Ma bucur tare mult ca-ti place aici la mine 😉