Cremoase si ciocolatoase, visul oricarui ciocoholic :)) Si Adi Hadean e unul dintre ei…:)))
Ingrediente
- * 100 g ciocolata amaruie
- * 250 g mascarpone
- * 2 galbenusuri
- * 2 linguri lichior de migdale
Mod de preparare Trufe cremoase si ciocolatoase:
Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi.
Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza. Amestecand continuu se adauga mascarpone, iar la sfarsit lichiorul de migdale.
Se pune la rece pana incepe sa se ingroase. Punem compozitia pe o bucata de hartie de copt si rulam, strangand bine la capete.
Se da din nou la rece pana la intarirea completa.
Se portioneaza si se serveste ca atare sau cu cate un mot de frisca.
8 comentarii
Ah, m-ai omorit! Cum se vede si textura, si urma de la taietura, cine a lins cutitul? spune drept!! :))
natalia…cine-mparte parte-si face! :))))
off, cat as vrea sa nu fie si visul meu… arata ametitor 😀 . Ma duc repede sa beau ceai 😀
Ce imi place cum arata!… sunt sigura ca e delicios.
E tare rau Hädean, dar tu erai tare inaintea lui in privinta la ciocolata!!! reteta era gata, n-ai vazut??? E divina prajitura, tre sa faci proba.O seara placuta! Cami
Lilia, si ziceai ca nu prea te mai atrage ciocolata in ultima vreme, ca ai dat-o pe vanilie. 😀 Uite ca iubirea primordiala nu se uita! :))))
Buna ziua,
va rog ,daca se poate ,sa spuneti ce fel de ciocolata folositi-marca si magazinul.
Multumesc frumos!
Nu mai stiu la aceasta reteta ce fel de ciocolata anume am folosit, cred ca Primola daca nu ma insel. Ideea e sa folosesti o ciocolata de calitate. In prezent, folosesc ciocolata de la Lidl si sunt foarte multumita 🙂