* 1 piept de pui
* 4 carnati proaspeti
* usturoi
* patrunjel
* rozmarin
* sare
* 1/2 pahar de vin
Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu patrunjel verde tocat si rozmarin. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se omogenizeaza.
Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu folie alimentara si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se sareaza dupa gust, dar trebuie avut in vedere ca si carnatii au sare.
Pe fiecare bucata de piept se aseaza cate o bucata de carnat si se ruleaza cat mai strans. Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas termorezistent si se ung cu sosul de usturoi.
Se toarna deasupra 1/2 pahar de vin si 1/2 pahar de apa, putin ulei de masline si se da la cuptor pana se rumenesc rulourile.
Se servesc calde, cu mamaliguta.
4 comentarii
Buona classica da fare ogni volta che si vuol mangiare bene 🙂
Foarte bun
ce bine arata!
Foarte bine arata!!! Si eu am de gand sa fac astazi dar cu ciuperci.