Rulouri de pui cu carnati proaspeti

de Miha
126 vizualizări

* 1 piept de pui
* 4 carnati proaspeti
* usturoi
* patrunjel
* rozmarin
* sare
* 1/2 pahar de vin


Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu patrunjel verde tocat si rozmarin. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se omogenizeaza.

Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu folie alimentara si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se sareaza dupa gust, dar trebuie avut in vedere ca si carnatii au sare.

Pe fiecare bucata de piept se aseaza cate o bucata de carnat si se ruleaza cat mai strans. Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas termorezistent si se ung cu sosul de usturoi.

Se toarna deasupra 1/2 pahar de vin si 1/2 pahar de apa, putin ulei de masline si se da la cuptor pana se rumenesc rulourile.

Se servesc calde, cu mamaliguta.

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

stefania 12 octombrie 2010 - 7:16

Buona classica da fare ogni volta che si vuol mangiare bene 🙂

Răspuns
Bianka 12 octombrie 2010 - 7:23

Foarte bun

Răspuns
geta 12 octombrie 2010 - 8:35

ce bine arata!

Răspuns
Bianca 12 octombrie 2010 - 13:36

Foarte bine arata!!! Si eu am de gand sa fac astazi dar cu ciuperci.

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: