Rulada de pui cu ficatei

de Miha
1672 vizualizări
Rulada de pui cu ficatei

* 1 piept de pui
* 300 g ficatei de pui
* 1 ceapa
* 3 catei usturoi
* 1 cana suc de rosii
* sare si piper
* cimbru
* patrunjel


Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. „Stingem” cu sucul de rosii si aducem din nou la punctul de fierbere, apoi adaugam ficateii de pui curatati si taiati cubulete. Omogenizam, potrivim gustul de sare si piper si fierbem la foc mic acoperit, pana scade toata zeama din tigaie. Dam deoparte, adaugam patrunjelul verde tocat marunt si lasam la racit.

Pieptul de pui se taie in 2, apoi fiecare parte se despica obtinand astfel o bucata mai mare. Acoerim cu o folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Presaram cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne repartizam umplutura de ficatei si rulam cat mai strans posibil.

Rulourile obtinute le punem intr-un vas termorezistent, stropim cu putin ulei si presaram cu cimbru. Adaugam 1/2 pahar de apa si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se serveste rece ca aperitiv sau calda cu garnitura de cartofi aurii.

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Bianka 22 noiembrie 2010 - 14:10

O sa incerc poate fi foarte bun

Răspuns
Poliana 11 aprilie 2012 - 5:17

Eu pot sa confirm, sunt foarte buni, si am sa-i fac si acum de Paste. Pupici Miha!

Răspuns

Lasă un răspuns