Za’atar

de Miha
310 vizualizări
zaatar

Za’atar-ul se foloseste ca atare (presarat peste hummus) sau sub forma de pasta (la marinarea carnii de pui, preparata apoi la cuptor sau pe gratar)

zaatar

Ingrediente

  • * 2 lingurite oregano uscat
  • * 2 lingurite maghiran uscat
  • * 2 lingurite cimbru uscat
  • * 1/2 lingurita sare
  • * 2 lingurite boia dulce
  • * coaja rasa de la 1 lamaie
  • * 40 g susan

Condimente pentru za'atar

Mod de preparare Za’atar:

Susanul il prajim intr-o tigaie fara ulei, pana se aureste putin.

Restul ingredientelor le punem in rasnita de cafea si rasnim pana obtinem o pudra fina.

Rasnim si susanul, dar scurt, cat sa se sparga semintele.

Intr-un bol amestecam bine pudra de condimente cu susanul.

Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.

Sursa

RETETA IN IMAGINI

Invalid Displayed Gallery

poate vă plac și rețetele

6 comentarii

Miches Alexandra Sorina 10 februarie 2010 - 21:44

bun sfat 🙂 mersi

Răspuns
Veronica 11 februarie 2010 - 6:33

Da…Frumos si cred ca si gustos. O sa incerc.

Răspuns
Miha 14 februarie 2010 - 15:37

Minunat amestec!!! Multumim pentru reteta;;)! Pupicei!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: