Reteta Rulada de pui cu cascaval
INGREDIENTE
- Avem nevoie de:
- 1 piept de pui dezosat
- 100 g cascaval feliat
- 2 oua
- 1 lingura faina
- 4-5 linguri pesmet
- sare si piper
Mod de preparare Rulada de pui cu cascaval:
Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza.
Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil. Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.
Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina. Ungem bine rulourile cu acest amestec, dupa care le tavalim prin pesmet, din abundenta. Presam si cu mana daca este necesar.
Le punem intr-un vas yena, uns cu unt si dam la cuptor, pana se rumenesc bine deasupra.
Se pot servi cu o garnitura la alegere, noi am preferat simpla, cu salata verde cu rosii.
5 comentarii
Servesc si eu o felie de rulada, tot cu salata… Multumesc pentru masa, ca mi-ai facut o pofta… dar lasa ca ma razbun mai pe seara pe pieptul puiului…
Te astept cu impresii cuscra draga! Te pup!
Ce pofta mi-ai facut cu rulada ta. Cred ca am s-o fac si eu 😛 Pupici
Miki,te astept cu impresii. Si poze! 😉
Am facut si eu aceasta reteta si sunt foarte multumita de ceea ce a iesit. Cu siguranta o voi repeta. E rapida, gustoasa, usoara si sanatoasa 🙂
Multumesc mult pentru reteta. Cu siguranta voi incerca si altele. Felicitari pentru ceea ce faci.