Reteta Gauffre cu crema ganache de ciocolata
INGREDIENTE
- Avem nevoie de:
- 2 oua
- 50 g unt
- 50 g zahar
- 300 ml lapte
- 300 g faina
- 1 lingura amidon
- 1 lingurita praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- Crema ganache de ciocolata:
- 100 g ciocolata cu lapte
- 150 ml frisca lichida
Mod de preparare Gauffre cu crema ganache de ciocolata:
Faina, praful de copt si amidonul se amesteca cu laptele caldut, sa iasa ca o smantana. Se adauga pe rand ouale, zaharul, untul topit si vanilia. Se mixeaza foarte bine.
Se coc vafele in aparatul special.
Intre timp pregatim si crema ganache:
Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida. Omogenizam si dam la rece. Dupa ce s-a racit mixam pana obtinem o frisca pufoasa si ciocolatoasa.
Ungem vafele cu crema, le lipim 2 cate 2 si le spritam cu putina ciocolata alba.
5 comentarii
miha,ce bine arata!venim si noi,mincatorii de cioco?
Cuscra, ma enervezi rau de tot cu instrumentul ala smecher… Ufff si offf…
Cuscra,lasa draga…ca daca da Dumnezeu…ce-i al tau e pus deoparte…:))
Yamiii…ce bine arata
Si is si bune mey Miki…:)