Pulpe de pui la capac

de Miha
1066 vizualizări

* 4 pulpe de pui
* ulei de masline
* sare si piper alb
* rozmarin

Pulpele se condimenteaza dupa gust cu sare, piper alb si rozmarin. Se lasa jumatate de ora la frigider.

Intre timp se pune apa la fiert intr-o cratita. cand apa da in clocot, se acopera cu un capac asezat cu partea inferioara in sus si care a fost bine uns cu ulei.

Pe acest capac se aseaza pulpele condimentate si se pune cratita in cuptor, pana se rumeneste bine carnea pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii cu rozmarin.

poate vă plac și rețetele

6 comentarii

Fimère 15 martie 2010 - 21:23

ça a l’air délicieux bravo
bonne soirée

Răspuns
sarah 16 martie 2010 - 9:48

daca am inteles eu bine procedura e un fel de a gati la aburi ,nu?oare merfe si peste facut asa?poate ai timp te rog sa ma lamuresti stii tu ca is mai grea de cap.pupici

Răspuns
sarah 16 martie 2010 - 9:50

scuze miha tot eu te zapacesc.doar ca ma intereseaza reteta.capacul trebuie sa intre in oala sau doar sa o acopere?daca ai putea sa faci o poza cu procedura chiar si fara pulpe doar oala si capacul ar fi minunat.sper sa nu te supere rugaminte mea.pupici

Răspuns
Miha 16 martie 2010 - 10:01

Fimere, merci beaucoup!

Răspuns
Miha 16 martie 2010 - 10:03

Sarah, cu metoda asta se poate prepara si pestele desigur.
Capacul acopera oala, doar ca e pus invers. Cu manerul capacului in oala.

Răspuns
sarah 16 martie 2010 - 12:13

saru’mana de explicatie.esti o dulcica.pupici

Răspuns

Lasă un răspuns