Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pulpe de pui la capac

loading...

* 4 pulpe de pui
* ulei de masline
* sare si piper alb
* rozmarin

Pulpele se condimenteaza dupa gust cu sare, piper alb si rozmarin. Se lasa jumatate de ora la frigider.

Intre timp se pune apa la fiert intr-o cratita. cand apa da in clocot, se acopera cu un capac asezat cu partea inferioara in sus si care a fost bine uns cu ulei.

Pe acest capac se aseaza pulpele condimentate si se pune cratita in cuptor, pana se rumeneste bine carnea pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii cu rozmarin.

loading...
Tags: ,

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. ça a l’air délicieux bravo
    bonne soirée

  2. daca am inteles eu bine procedura e un fel de a gati la aburi ,nu?oare merfe si peste facut asa?poate ai timp te rog sa ma lamuresti stii tu ca is mai grea de cap.pupici

  3. scuze miha tot eu te zapacesc.doar ca ma intereseaza reteta.capacul trebuie sa intre in oala sau doar sa o acopere?daca ai putea sa faci o poza cu procedura chiar si fara pulpe doar oala si capacul ar fi minunat.sper sa nu te supere rugaminte mea.pupici

  4. Fimere, merci beaucoup!

  5. Sarah, cu metoda asta se poate prepara si pestele desigur.
    Capacul acopera oala, doar ca e pus invers. Cu manerul capacului in oala.

  6. saru’mana de explicatie.esti o dulcica.pupici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan, o mancare cu care stiu sigur ca nu dau gres. Buna, de te lingi pe degete! Chiar si gatita traditional este foarte simplu de facut, dar cu ajutorul aparatului Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune devine si rapid de preparat. In mai […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]

%d blogeri au apreciat: