Reteta Piept de pui umplut cu orez
INGREDIENTE
- Avem nevoie de:
- 1 piept de pui
- 1 cana orez
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei rosu
- 1 telina mica
- sare si piper
Mod de preparare Piept de pui umplut cu orez
Legumele taiate marunt le calim in putin ulei de masline.
Adaugam orezul spalat si lasat in putina apa, sa se umfle.
Le mai calim impreuna cateva minute, adaugam o cana de apa si lasam pe foc pana orezul este fiert „al dente”. Potrivim gustul de sare.
Lasam sa se racoreasca apoi repartizam orezul pe pieptul de pui taiat felii subtiri,
presarat cu sare si piper si rulam cat mai strans posibil.
Intr-un vas termorezistent asezam rulourile obtinute, stropim cu putin ulei de masline, presaram cu cimbru
si dam la cuptor pana se rumenesc.
Eu am facut doar jumatate de reteta, caci dragul meu copil a hotarat ca el nu mananca carne cu orez, el vrea orez cu carne. :))) Asa ca am facut juma-juma ca sa impac pe toata lumea.
11 comentarii
Arata bine si e usor de facut. Incercam, cu prima ocazie!! Pupici!!
ce bine arata!o saptamina buna!
O sa incerc si eu reteta ta, pozele chiar mi-au facut pofta !
Miha,super arata!Am sa fac si eu dupa reteta ta,suna foarte bine,:)….si pt ca iubim orezul sigur o sa ne placa si in varianta asta…mai,dar vroiam sa-ti zic,nu stiu cum fai tu da toate retetele tale sunt fascinante pt mine,:))…imi place tare blogul tau,in fiecare zi daca intru mai gasesc ceva fain de facut de la tine,:))..te pup…spor la bucatarit!!!
Ps Am tot vrut sa-ti zic mai de mult toate astea dar nu am apucat…acum am avut timp de scris,hihihih…pupici multi la voi toti!
Gata, le-am si facut ! Absolut delicioase.Am modificat putin reteta dupa ingredientele pe care le aveam eu, dar rezultatul a fost minunat !
Multumesc de reteta !
Sper ca esti de acord sa public la mine pe blog reteta modificata si sa mentionez ca ideea este a ta, impreuna cu un link catre site-ul tau.
Petronela,ma bucur ca ti-a placut reteta.Tine-o bine acolo la catastif. :))) Pupici si de la noi.
Multumesc Alison! O saptamana buna si tie! Pup!
Multumesc mult Mirela de aprecieri! N-am nici un secret,am doar multa pasiune pentru gatit si dragoste pentru familia mea! Pup!
Catalina,bineinteles ca poti publica reteta.Te pup si ma bucur tare mult ca ti-a placut!
esti cea mai tare gospodina ,te urmaresc de mult si pun in practica retetele tale .arata super ,o voi incerca si pe asta
Paulette, multumesc de aprecieri. Ma bucur tare mult ca pot fi o sursa de inspiratie pentru tine, in bucatarie.
Pupici si o zi buna.