Inghetata de ciocolata

de Miha
119 vizualizări

* 3 galbenusuri
* 100 g zahar
* 100 ml lapte
* 50 g cacao
* 100 g ciocolata amaruie
* 300 ml frisca lichida

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema.

Se adauga cacao si se omogenizeaza.

Se toarna laptele rece putin cate putin, apoi se pune pe aragaz la foc mic. Se fierbe pana incepe sa se ingroase, amestecand continuu. Se pune ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana aceasta se topeste. Se da deoparte si se lasa la racit.

Cand compozitia s-a racit foarte bine se adauga frisca batuta si se omogenizeaza amestecand usor.

Se da la congelator pentru cateva ore.

poate vă plac și rețetele

5 comentarii

jose manuel 1 septembrie 2010 - 21:16

Muy cremoso te ha quedado. Delicioso este helado. Saludos

Răspuns
Priscilla 2 septembrie 2010 - 1:03

yuuuum! i can never say no to ice cream lol, yours is looking so rich and creammy!

Răspuns
Bianka 2 septembrie 2010 - 7:21

poate fi foarte bun

Răspuns
alialexa2006 2 septembrie 2010 - 20:23

super buna…pupici

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: