Inghetata cu ciocolata (2)

de Miha
80 vizualizări
inghetata cu ciocolata

Reteta Inghetata cu ciocolata

inghetata cu ciocolata
Reteta Inghetata cu ciocolata Mod de preparare Inghetata cu ciocolata: Galbenusurile le frecam bine cu zaharul si vanilia, pana devin ca o… Inghetata Inghetata cu ciocolata (2) European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 3 galbenusuri
  • 200 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 150 g ciocolata amaruie
  • esenta de vanilie

Mod de preparare Inghetata cu ciocolata:

Galbenusurile le frecam bine cu zaharul si vanilia, pana devin ca o crema si isi dubleaza volumul.

Ciocolata o topim impreuna cu laptele si in momentul in care da in clocot, turnam peste crema de galbenusuri. Lasam la racit. Eu am pus vasul intr-un castron cu apa cu gheata 🙂

Dupa ce s-a racit bine, adaugam frisca batuta si omogenizam.

Dam la congelator pentru 1 ora -1 ora si jumatate. Mixam din nou, sa spargem acele de gheata si dam din nou la congelator, pana la congelarea completa.

Dulciuri fel de fel

poate vă plac și rețetele

6 comentarii

alison 2 august 2009 - 5:48

ce de inghetate stii sa faci!toate una si una!o zi buna!pupici!

Răspuns
Miha 2 august 2009 - 11:21

Alison,asa de mult de place inghetata incat am inceput sa visez la o masina de inghetata. 🙂

Răspuns
alison 2 august 2009 - 15:46

pai ,nimic mai simplu…am vazut si in oras si la electrobazar!eu voiam asta iarna,acum mi-a trecut…

Răspuns
Cami -Camila-Witt.... 2 august 2009 - 18:25

Numai bunati aici pe la tine…Am gustat din coltul din stinga si fost delicios…Salutari din Hamburg Cami

Răspuns
Miha 2 august 2009 - 20:38

Alison,erau si pazite? :)))

Răspuns
Miha 2 august 2009 - 20:39

Buna Cami! Ma bucur ca ai trecut pe la mine si mai ales ca ti-a placut ce-ai gasit! Cu mare placere te voi servi cu cate ceva cand o sa mai vii! 😉

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: