Gem de citrice

de Miha
40 vizualizări
Gem de citrice

Gem de citrice facut la masina de paine

Gem de citrice
Gem de citrice facut la masina de paine Mod de preparare Gem de citrice: Toate aceste fructe le-am pus in robot si… Dulceata/Gem Gem de citrice European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 3 mandarine
  • 2 portocale
  • 1/2 lamaie
  • 1 cana si jumatate de zahar

Mod de preparare Gem de citrice:

Toate aceste fructe le-am pus in robot si le-am mixat bine.

Apoi am pus totul in cuva de la masina de paine, adaugand si zaharul.

Am selectat programul special si gata! 🙂 Dupa o ora si 20 de minute cat e acest program, mie mi s-a parut cam prea lichida, asa ca am mai pus o data.

Mi-a iesit 1 borcan (de 300 g) si jumatate de gem. Se pastreaza foarte bine la frigider.

poate vă plac și rețetele

6 comentarii

alison 4 aprilie 2009 - 9:09

arata tare bine ,cred ca are o aroma superba!

Răspuns
Miha 4 aprilie 2009 - 9:58

E foarte bun! Sunt incantata de rezultat! 🙂

Răspuns
Cristina 15 aprilie 2010 - 11:58

Foarte bun este gemul de citrice. Am facut asa cum ai spus si mi-a iesit minunat. Dar nu la masina de paine (n-am), pe aragaz. Mi-a luat mai putin timp sa-l fierb, cred ca o jumatate de ora.

Răspuns
Miha 15 aprilie 2010 - 13:06

pe aragaz se face mai repede, asa e. Dar mie mi-a fost lene sa stau langa el sa-l pazesc. :)))

Răspuns
Gogosi cu gem de citrice - Dulciuri fel de fel 13 mai 2020 - 14:48

[…] l-am impartit in 2 parti pe care le-am intins in foi subtiri. Apoi am pus cate o lingurita de gem de citrice din loc in loc pe una din […]

Răspuns
Prajitura cu portocale-pufoasa cu crema aromata de portocale 16 mai 2020 - 11:22

[…] cu portocale de astazi treaba este simpla si sta cam asa: portocale ce nu le mai vrea nimeni = gem de portocale 🙂 Si daca gemul e prea mult pentru consumul imediat facem prajitura de casa. E simplu, nu? […]

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: