Ciulama cu pui si ciuperci

de Miha
3653 vizualizări

Ciulama de pui cu ciuperci, o reteta delicioasa si savuroasa.

ciulama-cu-pui-si-ciuperci

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 4 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 200 g smantana
  • 1 lingura amidon
  • sare si piper

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca incontinuu, perpelindu-le pe toate partile. Adaugam ciupercile taiate bucati mari, un pahar cu apa si fierbem la foc mic, acoperit. Potrivim gustul de sare si piper.

Cand zeama a scazut aproape de tot turnam deasupra smantana amestecata cu amidon si usturoiul pisat. Omogenizam si mai dam cateva clocote pana incepe sa se ingroase.

Se serveste calda cu mamaliguta.

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

ela 23 noiembrie 2010 - 21:55

vaiiiiiii ce pofta mi-ai facut,mai ales ca azi nu am prea mancat si imi este o foame……….

Răspuns
VIO 23 noiembrie 2010 - 22:17

Ce deliciu, deja parca simt mirosul sosului de smantana si al mamaligii aburinde.Pfuuu, si un pahar cu bere rece .
N-am pus niciodata usturoi la ciulama, cred ca o s aincerc cu prima ocazie

Răspuns
Bianka 24 noiembrie 2010 - 8:15

Foarte gustos

Răspuns
ella 11 decembrie 2010 - 15:45

abia astept sa fac mersi

Răspuns

Lasă un răspuns