Reteta Cartofi gratinati cu piept de pui
Ingrediente
- Avem nevoie de:
- * 500 g cartofi
- * 1/2 piept de pui
- * 100 g cascaval
- * 50 g unt
- * boia de ardei
- * ghimbir
- * sare si piper
Mod de preparare Cartofi gratinati cu piept de pui:
Cartofii se curata si se taie felii potrivit de groase.
Pieptul de pui taiat cubulete se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei si ghimbir.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de felii de cartof, saram si piperam dupa gust. Acoperim cu pieptul de pui, untul taiat cubulete si inca un strat de felii de cartof.
Presaram cu cascavalul ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.
11 comentarii
Miha, fac asa des gratin si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa-l fac cu piept de pui. :)) Dar e o idee tare buna. Te pup.
ce sa mia zic ideii noi ..te felicit pentru macarurile delicioase pe care le inparti cu noi cu prietenie ancuta
cu capac sau fara capac? 🙂
Fara capac, fara! 🙂
cartofi ar trebui fierti, corect?
cartofii* ar trebui fierti, corect ?
Nu, eu nu i-am fiert. Fiind taiati felii se fac foarte bine, impreuna cu carnea.
Dar daca vrei sa-i fierbi…poti sa o faci. De ce nu, in fond?
O bunatate!! Mi.a fost un pic teama ca s.ar putea sa nu.mi iasa cartofii ok (sa fie un pic cruzi) 😀 dar de azi-noapte si pana acum,nu a mai ramas nimic.
Felicitari pt tooate retele!!
Multumesc mult!
Ma bucur tare mult ca v-a placut reteta. 😉
Delicios!!!! maine fac iar 🙂
eee…inseamna ca v-a placut tare! 😉 Ma bucur mult sa citesc asta >:D<