Cannelloni cu carne de pasare

de Miha
163 vizualizări
Cannelloni cu carne de pasare

Reteta Cannelloni cu carne de pasare

Cannelloni cu carne de pasare
Reteta Cannelloni cu carne de pasare Mod de preparare Cannelloni cu carne de pasare: Mai intai preparam sosul. Punem sucul de rosii… Retete culinare Cannelloni cu carne de pasare European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 cutie paste cannelloni
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita zahar
  • patrunjel verde
  • 2 cani suc rosii
  • 200 g cascaval
  • 4-5 linguri smantana
  • 4-5 linguri lapte

Mod de preparare Cannelloni cu carne de pasare:

Mai intai preparam sosul. Punem sucul de rosii la fiert cu sare, piper, 1 lingurita de busuioc, 1/2 lingurita zahar si 3 catei de usturoi taiati in bucati sau tocati marunt, dupa preferinta. Se fierbe 5 minute dupa care se lasa la racit.

Pentru umplutura am tocat carnea impreuna cu ouale, faina, ceapa, morcovul, restul de usturoi, patrunjelul verde, condimentele si 50 g cascaval ras. Cu aceasta compozitie am umplut pastele.

Asezam pastele intr-un vas termorezistent, pe un singur rand si turnam deasupra sosul de rosii.

Cascavalul ras fin il amestecam cu smantana, laptele si putina nucsoara. Turnam totul peste pastele cu rosii si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Un deliciu! 🙂

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

larissa 23 octombrie 2014 - 20:45

Felicitari pentru reteta,si am un mica nelamurire,inainte de a umple pastele nu calim pieptul de pui cu legumele?Multumesc frumos

Răspuns
Miha 24 octombrie 2014 - 23:26

nu, pieptul de pui se pune crud. Nu e absolut nici o problema, se face foarte bine cat sta la cuptor 😉

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: