Aperitive cu branza

de Miha
314 vizualizări
Aperitive cu branza

Pentru astazi doar o propunere pentru o masa festiva. Sau mai putin festiva. :))  Un platou cu branzeturi, aperitive cu branza,  este o alegere inspirata pentru o masa aspectuoasa, iar musafiirii tai vor aprecia asta.

Se pot folosi si alte tipuri de branza, in functie de preferinte si de buget. Eu am ales astfel:

Aperitive cu branza

Aperitive cu branza

Pentru astazi doar o propunere pentru o masa festiva. Sau mai putin festiva. :))  Un platou cu branzeturi, aperitive cu branza,  este… Aperitive Aperitive cu branza European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • rulada de cascaval cu somon
  • rulada de cascaval cu crema de branza
  • emmentaler
  • telemea de capra
  • condimente uscate (boia de ardei dulce, marar, arpagic)

Mod de preparare Aperitive cu branza:

Telemeaua de capra se portioneaza sub forma de cuburi mici. Fiecare cub se tavaleste bine, pe toate partile, prin condimentele uscate. In functie de preferintele voastre puteti face si alte combinatii.

Pentru rulada de cascaval cu somon aveti reteta AICI, iar pentru rulada de cascaval cu crema de branza AICI.

Se vor servi cu felii de paine crocante sau biscuiti sarati.

platou cu branzeturi 5

poate vă plac și rețetele

6 comentarii

mimmi 4 ianuarie 2013 - 15:33

La multi ani ! Un an nou plin de bucurii si sanatate !!!

Răspuns
Adina 4 ianuarie 2013 - 15:53

Un an nou plin de satisfactii !
La multi ani !

Răspuns
Rocsy Ciobanu 4 ianuarie 2013 - 16:33

Niste gustarici bune…

Răspuns
Ghiocel07 4 ianuarie 2013 - 17:06

Miha, inspirata ca de fiecare data. La multi ani si numai bine in noul an.

Răspuns
lulu 5 ianuarie 2013 - 12:26

Fata mea dar tu nu ti-ai luat o mica vacanta???
LA MULTI ANI cu multe bucurii,realizari si fericire impreuna cu familia si cei dragi!!
Pup si la cat mai multe bucatareli!!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: