Pentru astazi doar o propunere pentru o masa festiva. Sau mai putin festiva. :)) Un platou cu branzeturi, aperitive cu branza, este o alegere inspirata pentru o masa aspectuoasa, iar musafiirii tai vor aprecia asta.
Se pot folosi si alte tipuri de branza, in functie de preferinte si de buget. Eu am ales astfel:
- Rulada de cascaval cu somon
- Rulada de cascaval cu crema de branza
- Telemea de capra aromata
- Emmentaler
INGREDIENTE
- rulada de cascaval cu somon
- rulada de cascaval cu crema de branza
- emmentaler
- telemea de capra
- condimente uscate (boia de ardei dulce, marar, arpagic)
Mod de preparare Aperitive cu branza:
Telemeaua de capra se portioneaza sub forma de cuburi mici. Fiecare cub se tavaleste bine, pe toate partile, prin condimentele uscate. In functie de preferintele voastre puteti face si alte combinatii.
Pentru rulada de cascaval cu somon aveti reteta AICI, iar pentru rulada de cascaval cu crema de branza AICI.
Se vor servi cu felii de paine crocante sau biscuiti sarati.
5 comentarii
La multi ani ! Un an nou plin de bucurii si sanatate !!!
Un an nou plin de satisfactii !
La multi ani !
Niste gustarici bune…
Miha, inspirata ca de fiecare data. La multi ani si numai bine in noul an.
Fata mea dar tu nu ti-ai luat o mica vacanta???
LA MULTI ANI cu multe bucurii,realizari si fericire impreuna cu familia si cei dragi!!
Pup si la cat mai multe bucatareli!!