Tocanita de ciuperci

de Miha
59 vizualizări
Tocanita de ciuperci

Reteta Tocanita de ciuperci

Ingrediente

  • * 500 g ciuperci
  • * 2 cepe
  • * 1/2 capatana de usturoi
  • * 1 rosie
  • * sare si piper

Nu stiu daca exista ceva mai simplu si mai bun decat tocanita de ciuperci 😀

Mod de preparare Tocanita de ciuperci:

Ciupercile se curata si se taie felii.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic, pana scade zeama.

Se adauga rosia curatata de pielita si tocata marunt si usturoiul pisat. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la fiert pana scade toata zeama.

Este o mancare de post ideala.

Pofta buna! 😉

Mai multe retete cu ciuperci gasiti AICI

Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook AICI

poate vă plac și rețetele

5 comentarii

jose manuel 3 iulie 2010 - 21:18

Se ve muy rico este plato. Fácil y sabroso. Saludos

Răspuns
Bianka 4 iulie 2010 - 7:48

Ce bunatate, de mult nam mincat

Răspuns
Lady Butterfly 2 aprilie 2011 - 18:03

Buna! Am incercat tocanita ta in seara asta si toata familia s-a lins pe degete!!! Niam niam… Am facut si supa de porumb…putin dulcica a iesit, dar buna.

Multumesc pentru ceea ce faci!>:D<

Răspuns
Miha 2 aprilie 2011 - 20:02

Sa va fie de bine masa!
Si eu multumesc! :*

Răspuns
Gabriela 19 iunie 2015 - 20:20

Fooooooaaaarte bun !!!!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: