* 6 albusuri
* 100 g zahar
* 100 g unt
* 1 lamaie
* 50 g nuca macinata
* 2 linguri bilute de ciocolata
* 150 g faina
* esenta de vanilie
* 1 lingurita praf de copt
Untul moale la temperatura camerei se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga zeama de lamaie (si coaja daca va place) si se omogenizeaza. Apoi se pune faina amestecata cu praful de copt, nuca macinata si bilutele de ciocolata. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se incorporeaza usor in compozitia cu unt.
Se unge forma de chec cu unt, se toarna compozitia si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra. Se face proba cu scobitoarea.
Se lasa la racit in tava, apoi se feliaza.
3 comentarii
Se ve deliciosa tu cake, estupendo. Saludos
Arata foarte bine
Arata tare bine si trebuie sa fie foarte delicios!weekend placut!