Supa limpede de pui

de Miha
1385 vizualizări

* 800 g carne de pui
* 2 cepe
* 1 morcov
* 1 pastarnac
* 1 bucata telina
* 1 radacina patrunjel
* patrunjel verde
* sare dupa gust

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.Supa nu trebuie sa dea in clocot,ci numai sa mocneasca.Restul de sare se va adauga la sfarsit.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.Nu se mai fierbe,ci se tine la cald,iar inainte de a fi servita se incalzeste,intrucat trebuie servita fierbinte.

Se serveste cu orice fel de adaos va place:taitei,fidea,galuste de gris si cu patrunjel verde tocat.

poate vă plac și rețetele

1 comentariu

dragonfly 2 aprilie 2010 - 12:29

ce bine arataaaa
oricand as manca o supica

Răspuns

Lasă un răspuns