Retete culinare / Supe/Ciorbe

Supa Imperiala cu galuste

Supa Imperiala cu galuste

Supa Imperiala cu galuste

Ingrediente

  • Pentru galuste avem nevoie de:
  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g cascaval
  • 100 g unt
  • sare si piper
  • Pentru supa avem nevoie de: 
  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
loading...

Mod de preparare:

Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul,sare si piper dupa gust.

Se adauga untul moale,

apoi faina amestecata cu gris.

Compozitia obtinuta se pune in tava (20/20 cm) si se da la cuptor,pana se ingheaga,in jur de un sfert de ora.

Ca sa fiu sigura de reusita supei :)) si de faptul ca vor manca cu pofta,i-am implicat si pe pitici la decupat stelute.

Si ca de obicei,au fost foarte incantati si erau tare nerabdatori sa le ajunga randul. :))

Supa:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Galustele se pun in supa fierbinte si se fierb cateva minute.

Se serveste cu patrunjel verde tocat.

Foarte buna!

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

12 Comentarii

  1. Ce idee buna!

  2. ce frumos!:)(si bun,bineinteles:d)

  3. Miha draga mea, esti de-a dreptul mortala 🙂
    Abia astept sa am nepoti sa ma „distrez” si eu ca tine :):)
    Pupici si un we minunat!

  4. waw miha ..arata super si vad ca ai ajutoare:d…imi place mult ideea ta….o sa incerc si eu sper ca am succes

  5. Oana,si eu m-am bucurat de ideea ce mi-a dat-o Diamond. 🙂

    E foarte buna si merita incercata. 😉

  6. Foarte interesant!Nu m-as fi gandit la asta…

  7. Da Gabi,chiar a fost bun! 🙂

  8. Dana,multumesc! Iti doresc ca visul sa ti se implineasca curand! 🙂 Pup!

  9. Luminita,eu am avut succces la puiutii mei,sper sa ai si tu! Pup!

  10. Ana Maria…o incerci? :))

  11. supa,of course,delicioasa…dar piticii participanti si mai si!

  12. Alison,datorita lor a iesit supa atat de gustoasa. :))

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este reteta de astazi. Despre Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune v-am mai povestit la ciorba cu perisoare sau la reteta de Boeuf Bourguignon. De cand este la mine in bucatarie carnea de curcan isi gaseste […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Multicooker Crock-Pot Express ofera 4 moduri de gatire: gatire rapida, slow cooking, saute, gatire la aburi si alte 8 functii presetate: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual. Si daca la reteta de Boeuf Bourguignon functia Meat/Stew si-a facut treaba, haideti sa […]