Limbi de pisica

de Miha
129 vizualizări
limbi de pisica

Reteta Limbi de pisica

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 160 g faina
  • 120 g zahar
  • 130 g unt
  • 2 albusuri
  • esenta de vanilie

Foarte fragede si fine aceste fursecuri de casa, limbi de pisica.

Mod de preparare Limbi de pisica:

Untul se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie,pana devine ca o spuma,dupa care se adauga treptat faina. Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se toarna peste compozitia de unt si se amesteca usor. In tava tapetata cu hartie de copt se spriteaza bastonase lunguiete de cca 8 cm lungime, la distanta intre ele.

Se dau la cuptor, la foc mediu, pana incep sa se rumeneasca marginile, in jur de 10 minute.

Marea majoritate s-au mancat direct din tava :)) Ce-a mai ramas am “machiat” cu ciocolata amaruie topita si am papat cu inghetata. 🙂

Limbi de pisica

RETETA IN IMAGINI

cum se fac limbi de pisicalimbi de pisica

Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook AICI

poate vă plac și rețetele

6 comentarii

Claudia-Maria 13 septembrie 2009 - 6:51

Foarte faine fursecuri, ma bucur ca au fost pe placul copilasilor, duminica placuta,pusi.

Răspuns
Miha 13 septembrie 2009 - 8:47

Multumesc Claudia draga! La fel si voua.

Răspuns
alison 13 septembrie 2009 - 10:42

iar prajituresti…de neiertat ,ca eu nu am timp in aceste zile…te pup,o duminica frumoasa!

Răspuns
Miha 13 septembrie 2009 - 10:45

O duminca frumoasa si voua draga Alison!

Sper ca sunteti bine si doar servciul extenuant e cauza lipsei de timp.

Pup!

Răspuns
alison 13 septembrie 2009 - 20:54

da ,asa e ,am cam servicit…pup si eu!

Răspuns
Mihaela Curea 31 octombrie 2013 - 11:29

Foarte bune limbile de pisica, mie mi-a fost lene ca era destul de tarziu cand le-am facut si nu le-am mai pus in seringa, ci am pus in tava cu lingurita, au iesit putin mai late, dar avand in vedere ca sotul si musafirii nu s-au putut opri din mancat si laudat, eu zic ca e o reteta ce merita incercata! Multumesc pentru retetele corecte si minunate!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: