Fursecuri / Retete de prajituri

Limbi de pisica

loading...

by Ginuca

Limbi de pisica

Avem nevoie de:

160 g faina
120 g zahar
130 g unt
2 albusuri
esenta de vanilie

Untul se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie,pana devine ca o spuma,dupa care se adauga treptat faina.

Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se toarna peste compozitia de unt si se amesteca usor.

In tava tapetata cu hartie de copt se spriteaza bastonase lunguiete de cca 8 cm lungime,la distanta intre ele.

Se dau la cuptor,pana incep sa se rumeneasca marginile,in jur de 10 minute.

Marea majoritate s-au mancat direct din tava :)) Ce-a mai ramas am „machiat” cu ciocolata amaruie topita si am papat cu inghetata. 🙂

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Tags: , , , , ,

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. Foarte faine fursecuri, ma bucur ca au fost pe placul copilasilor, duminica placuta,pusi.

  2. Multumesc Claudia draga! La fel si voua.

  3. iar prajituresti…de neiertat ,ca eu nu am timp in aceste zile…te pup,o duminica frumoasa!

  4. O duminca frumoasa si voua draga Alison!

    Sper ca sunteti bine si doar servciul extenuant e cauza lipsei de timp.

    Pup!

  5. da ,asa e ,am cam servicit…pup si eu!

  6. Foarte bune limbile de pisica, mie mi-a fost lene ca era destul de tarziu cand le-am facut si nu le-am mai pus in seringa, ci am pus in tava cu lingurita, au iesit putin mai late, dar avand in vedere ca sotul si musafirii nu s-au putut opri din mancat si laudat, eu zic ca e o reteta ce merita incercata! Multumesc pentru retetele corecte si minunate!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Tobite – Saraberne – Sarah Bernhardt

Tobite – Saraberne – Sarah Bernhardt

Tobite – Saraberne – Sarah Bernhardt… toata lumea le stie, sub o denumire sau alta. Desi sunt foarte apreciate pe mesele de sarbatori, eu nu le-am facut cu o ocazie speciala. Voiam ceva bun pentru ai mei si pot spune ca i-am cucerit 🙂 Desi am mai facut pana acum […]

Cornulete cu smantana

Cornulete cu smantana

Azi va propun o reteta de cornulete cu smantana si unt, umplute cu nuca. Umplutura poate varia in functie de preferinta, rahat, gem sau dulceata, amestec de gem cu nuca sau ciocolata cu nuca. Orice varianta alegi promit ca va fi delicioasa! 😉 Aceste cornulete cu smantana se pot pregati […]

Fursecuri cu nuca si miere

Fursecuri cu nuca si miere

Daca nu stii ce sa mai faci bun pentru pachetelul pentru scoala al copiilor incearca aceasta reteta de fursecuri cu nuca si miere. Stiu, mai sunt cateva zile si intram din nou in vacanta si problema pachetelului nu ne va mai da batai de cap, dar promit ca sunt grozavi […]

Biscuiti de casa cu ciocolata si nuca

Biscuiti de casa cu ciocolata si nuca

V-am povestit deja de biscuitii de casa cu Finetti si de cat de mult au placut copiilor. Si mie mi-au placut, nu numai pentru ca sunt gustosi, ci si pentru ca se fac extrem de simplu si usor. Daca data trecuta am folosit mixerul pentru preparare, de data aceasta m-am […]