Reteta Limbi de pisica
Ingrediente
- Avem nevoie de:
- 160 g faina
- 120 g zahar
- 130 g unt
- 2 albusuri
- esenta de vanilie
Foarte fragede si fine aceste fursecuri de casa, limbi de pisica.
Mod de preparare Limbi de pisica:
Untul se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie,pana devine ca o spuma,dupa care se adauga treptat faina. Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se toarna peste compozitia de unt si se amesteca usor. In tava tapetata cu hartie de copt se spriteaza bastonase lunguiete de cca 8 cm lungime, la distanta intre ele.
Se dau la cuptor, la foc mediu, pana incep sa se rumeneasca marginile, in jur de 10 minute.
Marea majoritate s-au mancat direct din tava :)) Ce-a mai ramas am „machiat” cu ciocolata amaruie topita si am papat cu inghetata. 🙂
RETETA IN IMAGINI
Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook AICI
9 comentarii
Foarte faine fursecuri, ma bucur ca au fost pe placul copilasilor, duminica placuta,pusi.
Multumesc Claudia draga! La fel si voua.
După ce am scris comentariu mi-au apărut ingredientele. Pupici 😘
😘
iar prajituresti…de neiertat ,ca eu nu am timp in aceste zile…te pup,o duminica frumoasa!
O duminca frumoasa si voua draga Alison!
Sper ca sunteti bine si doar servciul extenuant e cauza lipsei de timp.
Pup!
da ,asa e ,am cam servicit…pup si eu!
Foarte bune limbile de pisica, mie mi-a fost lene ca era destul de tarziu cand le-am facut si nu le-am mai pus in seringa, ci am pus in tava cu lingurita, au iesit putin mai late, dar avand in vedere ca sotul si musafirii nu s-au putut opri din mancat si laudat, eu zic ca e o reteta ce merita incercata! Multumesc pentru retetele corecte si minunate!
Bună dimineața, draga mea
Mie nu îmi apar ingredientele la aceasta rețetă. Mă puteți ajuta cumva?
Mulțumesc frumos 😘