Retete culinare / Supe/Ciorbe

Supa de rosii cu perisoare

supa de rosii cu perisoare

O supa de rosii ce copiii mei o adora. Pe timpul verii o fac si simpla, fara perisoare, doar cu orez sau fidea. Supa de rosii cu perisoare este tare buna si usor de facut.

Supa de rosii cu perisoare

Ingrediente

  • * 1 cutie rosii decojite (400 g)
  • * 2 rosii proaspete decojite
  • * 1 morcov
  • * 1 ceapa
  • * 1 ardei gras
  • * 1 bucata telina
  • * patrunjel verde
  • * sare si piper
  • * Pentru perisoare:
  • * 1 piept de pui
  • * ~50 g orez
  • * 1 ou
  • * sare si piper
loading...

Mod de preparare Supa de rosii cu perisoare:

Pieptul de pui tocat se sareaza si se pipereaza. Se adauga oul, verdeata tocata si orezul. Cu o lingurita se ia din compozitie si se plonjeaza intr-un vas cu apa ( cca 2 litri) care clocoteste.

Se dau cateva clocote, se spumeaza, dupa care se adauga zarzavatul tocat marunt. Cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga rosiile decojite si date prin blender. Se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele si perisoarele sunt fierte. In timpul fierberii se mai adauga apa daca este necesar.

Se potriveste gustul de sare si piper, iar la sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt.

supa de rosii cu perisoare

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , , , ,

Comentarii prin facebook

11 Comentarii

  1. Interesanta si reteta si oala 😛 !

    P.S. Te asteapta un premiu la mine pe blog ! pupici

  2. Un premiu te asteapta la mine pe blog!!! Pupici!!!

  3. Anonymous says:

    Mie imi place supa de rosii la nebunie, dar sotului ii plac perisoarele…Nu m-am gandit niciodata la aceasta combinatie, dar suna fooooarte bine.

  4. Nici eu nu refuz o portie !!!!!!!

  5. :((((((vreau oala:(((((
    :)))))
    ce misto-i! si supica la fel ;;)

  6. spa asta e si preferata baiatului meu1 dar adoooor oala! de unde ai luat-o?

  7. Adnia, cred ca e de la Decorix, daca nu ma insel. 🙂

  8. Ciorba de perisoare este preferata mea 🙂 Dar supa de perisoare, sincer nu am incercat pana acum. O pun pe lista. Si intr-adevar oala este superba! De unde ai cumparat-o, daca nu sunt prea indiscreta 😀

  9. Cristina says:

    Doamna toate felicitarile!! In sfarsit am gasit si eu pe cineva care gateste cu dragoste si pasiune! Totul arata ça in povesti!! Ma uit de ceva timp la fotografiile dv si mi sa facut foame rau!! Bravo!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Multicooker Crock-Pot Express ofera 4 moduri de gatire: gatire rapida, slow cooking, saute, gatire la aburi si alte 8 functii presetate: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual. Si daca la reteta de Boeuf Bourguignon functia Meat/Stew si-a facut treaba, haideti sa […]

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Astazi va aduc o reteta de Boeuf Bourguignon, o reteta de mancare care as fi putut sa o fac si cu ciocolata 😀 , ca doar exista si asa ceva, dar am preferat varianta simpla, cu carne fiarta-n vin si gatita sub presiune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub […]

Chifle pentru hamburger

Chifle pentru hamburger

La noi „in cartier” e de ajuns sa se pomeneasca o data de „Hamburger Party” si toata lumea intra in febra pregatirilor… Adina face cea mai buna compozitie pentru hamburgeri (ever!), Petronela cea mai buna prajitura cu gem si bezea cu nuca, Alexandra e maestra visinatei :)))) Si eu? Eu […]