Retete culinare / Supe/Ciorbe

Supa de pui cu legume

Supa de pui cu legume

O supa de pui cu legume ce la masa noastra de pranz este obligatorie. Este o reteta simpla ce poate suferi modificari in functie de preferinta fiecaruia.

Supa de pui cu legume

Ingrediente

  • carne de pui ( eu am pus 3 pulpe superioare mari)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • patrunjel uscat Kotanyi
  • marar uscat Kotanyi
  • sare si piper
  • fidea
loading...

Mod de preparare Supa de pui cu legume:

Pulpele se pun la fiert, se spumuieste zeama de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic.

Radacinoasele curatate si spalate se adauga intregi in cratita, atunci cand carnea este pe jumatate fiarta.

Cand carnea si legumele au fiert, se scot din supa, iar aceasta din urma se strecoara. Legumele se paseaza in blender, fara ceapa care se arunca. Punem supa din nou pe foc, adaugam putina apa calda, daca vom considera ca este prea concentrata si cand da din nou in clocot adaugam piureul de legume si omogenizam.

Saram si piperam dupa gust si adaugam fideaua, patrunjelul uscat si mararul uscat. Mai fierbem cateva minute si inainte de a inchide focul adaugam patrunjelul verde tocat.

Se serveste calda.

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

7 Comentarii

  1. Eu as papa supa acum chiar daca nu-i pranz :))

  2. Acum e pranzul si as papa si doua farfurii din supa asta ;-)))

  3. mai lipseau niste gutui de pe-acolo 😛 weekend frumos Mihaela 🙂

  4. Va astept maine la masa, ca acum banuiesc ca nu va este foame. :)))

  5. Lacrima, de gutui nu stiam. 🙂

  6. anka82 says:

    da acum „blenduim’ nu mai „pasam” ca toata lumea are blender

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este reteta de astazi. Despre Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune v-am mai povestit la ciorba cu perisoare sau la reteta de Boeuf Bourguignon. De cand este la mine in bucatarie carnea de curcan isi gaseste […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]