Retete culinare / Supe/Ciorbe

Supa de orez

loading...

# 100 g orez
# 800 g carne de pui
# 1 ceapa
# 1 morcov
# 1 pastarnac
# 1 bucata telina
# 1 radacina patrunjel
# patrunjel verde
# sare dupa gust

Mai intai vom prepara o supa limpede de pui.

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare. Supa nu trebuie sa dea in clocot, ci numai sa mocneasca. Restul de sare se va adauga la sfarsit.

Radacinoasele se taie in 2 si se pun cand carnea este fiarta pe jumatate.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Orezul se spala in cateva ape, dupa care se pune la fiert in jumatate din supa de carne. Se fierbe la foc mic.

Cand orezul este fiert se completeaza cu restul de supa si se adauga radacinoasele taiate marunt. Se presara cu patrunjel verde tocat.

Dupa preferinta supa se poate acri cu zeama de lamaie sau se drege cu galbenus de ou si smantana.

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: ,

Comentarii prin facebook

Un comentariu

  1. Adevarat a inviat!Supica asta de orez este delicioasa,printre preferatele mele…O saptamana minunata sa ai in continuare!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Multicooker Crock-Pot Express ofera 4 moduri de gatire: gatire rapida, slow cooking, saute, gatire la aburi si alte 8 functii presetate: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual. Si daca la reteta de Boeuf Bourguignon functia Meat/Stew si-a facut treaba, haideti sa […]

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Astazi va aduc o reteta de Boeuf Bourguignon, o reteta de mancare care as fi putut sa o fac si cu ciocolata 😀 , ca doar exista si asa ceva, dar am preferat varianta simpla, cu carne fiarta-n vin si gatita sub presiune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub […]

Chifle pentru hamburger

Chifle pentru hamburger

La noi „in cartier” e de ajuns sa se pomeneasca o data de „Hamburger Party” si toata lumea intra in febra pregatirilor… Adina face cea mai buna compozitie pentru hamburgeri (ever!), Petronela cea mai buna prajitura cu gem si bezea cu nuca, Alexandra e maestra visinatei :)))) Si eu? Eu […]