* 1 piept de pui
* amestec de legume ( porumb, fasole verde, brocolli, ardei gras rosu, morcov)
* 2 oua
* 50 g unt
* 100 ml lapte
* 1 lingura faina
* 200 g smantana
* 50 g cascaval
* sare si boia de ardei
Untul se topeste intr-un vas la foc mic. Se da deoparte, se adauga faina si se amesteca energic. Se desface cu lapte si se pune din nou pe foc si se fierbe pana se ingroasa putin. Adaugam cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si smantana. Se lasa la racit. Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitie. Cred ca in compozitia de oua ar fi mers putin marar verde tocat
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune intr-o tava unsa cu putin unt. Acoperim cu un strat de legume si asezonam cu sare si boia de ardei.
Turnam deasupra compozitia cu oua si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste
Se serveste cald