Reteta Spaghetti cu sos picant de vitel
INGREDIENTE
- Avem nevoie de:
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- 4 linguri de ulei de masline
- 300 g carne de vitel tocata mare
- 3 catei de usturoi pisati
- 2 linguri de condimente Kotanyi maruntite (busuioc, cimbru, rozmarin)
- 1 pahar suc de rosii
- 2 rosii
- 1 pahar vin alb
- sare
- piper Kotanyi
- patrunjel uscat Kotanyi pentru presarare peste paste
- 400 g spaghete
Mod de preparare Spaghetti cu sos picant de vitel:
Calim usor ceapa tocata marunt in uleiul de masline. Adaugam si carnea taiata cubulete si amestecam. Punem si morcovul impreuna cu pastarnacul si usturoiul le sotam pentru cateva minute.
Adaugam condimentele si sucul de rosii amestecat cu vin alb. Decojim rosiile, le tocam marunt si le adaugam la sos. Fierbem la foc mic timp de 30 de minute. Potrivim gustul de sare si piper.
Intre timp fierbem spaghetele in apa cu sare, le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.
Servim spaghetele cu sos, presaram cu patrunjel verde.
Delicios!
2 comentarii
si aici o portie,please!ca tocmai vrem sa cinam…si pastele tale’s suuper!
Vin imediat cu o portie! 🙂