Salata de vara cu ton

de Miha
108 vizualizări

* rosii
* castraveti
* ceapa verde
* porumb
* ton in ulei de masline
* 1 ou
* 1 lingurita otet balsamic
* sare


Cantitatile sunt orientative, in functie de numarul de portii dorit.

Rosiile, castravetii si ceapa verde se taie felii. Porumbul se fierbe, apoi se scurge de apa. Tonul se desface in bucati sau se faramiteaza, dupa preferinta. Oul se fierbe tare, apoi galbenusul se amesteca cu uleiul din conserva si cu otetul balsamic.

Toate ingredientele se amesteca si se potriveste gustul de sare.

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

Anonymous 10 ianuarie 2012 - 9:09

foarte bun

Răspuns
Miha 10 ianuarie 2012 - 9:10

Multumesc. Ma bucur ca-ti place. 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: