Retete culinare / Salate

Salata de vara cu ton

* rosii
* castraveti
* ceapa verde
* porumb
* ton in ulei de masline
* 1 ou
* 1 lingurita otet balsamic
* sare


Cantitatile sunt orientative, in functie de numarul de portii dorit.

Rosiile, castravetii si ceapa verde se taie felii. Porumbul se fierbe, apoi se scurge de apa. Tonul se desface in bucati sau se faramiteaza, dupa preferinta. Oul se fierbe tare, apoi galbenusul se amesteca cu uleiul din conserva si cu otetul balsamic.

Toate ingredientele se amesteca si se potriveste gustul de sare.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , , ,

Comentarii prin facebook

3 Comentarii

  1. Anonymous says:

    foarte bun

  2. Multumesc. Ma bucur ca-ti place. 🙂

  3. Pingback: La picnic cu SunFood

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Chifle pentru hamburger

Chifle pentru hamburger

La noi „in cartier” e de ajuns sa se pomeneasca o data de „Hamburger Party” si toata lumea intra in febra pregatirilor… Adina face cea mai buna compozitie pentru hamburgeri (ever!), Petronela cea mai buna prajitura cu gem si bezea cu nuca, Alexandra e maestra visinatei :)))) Si eu? Eu […]

Pizza cu spanac

Pizza cu spanac

Astazi parasim zona prajiturilor de casa si va aduc o reteta de mancare. Am lipsit cam mult din aceasta zona si asta nu pentru ca noi astia de la Dulciuri fel de fel nu mancam si mancare :)))) ci pentru ca ai mei prefera mancaruri ce deja le-am publicat pe […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Bine v-am regasit in 2017, dragii mei! Va doresc ca acest an sa va aduca tot ceea ce va doriti, sanatate si spor in toate! Desi s-ar crede ca postarile pe anul acesta le voi incepe cu retete de prajituri, iata ca fac o schimbare si va propun o reteta […]

Placinta de cartofi cu cascaval

Placinta de cartofi cu cascaval

Mod de preparare Placinta de cartofi cu cascaval: Cartofii se fierb in apa cu sare, pana ce pot fi intepati cu furculita. Ii trecem sub un jet de apa rece si ii curatam de coaja. Lasam sa se racoreasca apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii punem intr-un […]