Cartofi noi umpluti

de Miha
54 vizualizări

* 4 cartofi noi mari
* 4 felii sunca de pui
* 50 g unt aromat
* 2 linguri crema de branza Almette
* 4 oua de prepelita


Cartofii se curata cu un burete de sarma sub jet de apa rece, apoi se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert se scot pe un platou, se lasa sa se racoreasca putin si cu ajutorul unei lingurite scobim de miez mijlocul cartofilor.

Miezul cartofilor il amestecam cu sunca de pui si crema de branza, saram si piperam dupa gust.

In interiorul fiecarui cartof punem cate o bucatica de unt aromat,

apoi umplem fiecare cartof cu compozitia de mai sus.

Punem intr-un vas termorezistent si deasupra fiecarui cartof punem cate un ou de prepelita.

Dam la cuptor la foc mediu pana se prajeste oul.

Se servesc calzi.

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

Bianka 6 septembrie 2010 - 9:07

Ce idee, foarte bun poate fi

Răspuns
jose manuel 6 septembrie 2010 - 10:38

Deliciosa y muy buena idea.

Răspuns
AdinaCarla 8 septembrie 2010 - 10:10

yam, yam…trebuie sa incer si eu

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: