Salata de oua

de Miha
297 vizualizări
Felie de paine cu salata de oua

De cele mai multe ori dupa sarbatori, fie ca e Pasti sau Craciun, ne framanta intrebarile… ce facem cu cozonacul ramas? Dar cu ouale? Eu drept sa va spun, de la o vreme am renuntat sa mai fac mancare multa si diversificata, fac doar ce stiu ca se mananca, si in cantitati mici. Si chiar daca anul asta am ramas pe zero cu mancarea, ouale tot au ramas. Asa ca, am incropit repede o salata de oua. O salata ce-mi place tare mult si pe care o mai fac uneori si in timpul anului, dar dupa Pasti parca are un gust mai bun! :)))

Felie de paine cu salata de oua

Ingrediente

  • oua fierte
  • ceapa verde
  • marar verde
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
  • ulei de masline

Mod de preparare Salata de oua:

Ouale se taie cubulete sau se paseaza, dupa preferinta. Ceapa verde si mararul se toaca si se pun peste oua. Se condimenteaza cu sare, piper si cativa fulgi de ardei iute. Se adauga ulei de masline, atat cat sa se “lege” putin compozitia si se amesteca usor.

Clasic, reteta de salata de oua se face cu maioneza, dar eu am renuntat la ea. Una, pentru ca dupa sarbatori deja e prea mult si a doua, din comoditate, evident! :)))

Se serveste imediat, cu paine prajita. Si neaparat crocanta! :))

Pofta buna! 😉

Salata de oua

poate vă plac și rețetele

5 comentarii

pansy 25 aprilie 2014 - 13:23

Si eu fac salata din ouale ramase la Pasti, atat ca eu adaug si otet bun, aromat.E un mod gustos de a le “termina”.

Răspuns
Adina 25 aprilie 2014 - 17:33

Buna idee,gustoasa chiar !:)

Răspuns
Timea 26 aprilie 2014 - 23:53

Buna salata!

Răspuns
Maria 27 aprilie 2014 - 16:49

Un aperitiv gustos si rapid !

Răspuns
Haplea 27 aprilie 2014 - 21:44

Tare buna salata!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: