Retete culinare / Salate

Salata de oua

Felie de paine cu salata de oua

De cele mai multe ori dupa sarbatori, fie ca e Pasti sau Craciun, ne framanta intrebarile… ce facem cu cozonacul ramas? Dar cu ouale? Eu drept sa va spun, de la o vreme am renuntat sa mai fac mancare multa si diversificata, fac doar ce stiu ca se mananca, si in cantitati mici. Si chiar daca anul asta am ramas pe zero cu mancarea, ouale tot au ramas. Asa ca, am incropit repede o salata de oua. O salata ce-mi place tare mult si pe care o mai fac uneori si in timpul anului, dar dupa Pasti parca are un gust mai bun! :)))

Felie de paine cu salata de oua

Ingrediente

  • oua fierte
  • ceapa verde
  • marar verde
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
  • ulei de masline
loading...

Mod de preparare Salata de oua:

Ouale se taie cubulete sau se paseaza, dupa preferinta. Ceapa verde si mararul se toaca si se pun peste oua. Se condimenteaza cu sare, piper si cativa fulgi de ardei iute. Se adauga ulei de masline, atat cat sa se „lege” putin compozitia si se amesteca usor.

Clasic, reteta de salata de oua se face cu maioneza, dar eu am renuntat la ea. Una, pentru ca dupa sarbatori deja e prea mult si a doua, din comoditate, evident! :)))

Se serveste imediat, cu paine prajita. Si neaparat crocanta! :))

Pofta buna! 😉

Salata de oua

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: ,

Comentarii prin facebook

5 Comentarii

  1. Si eu fac salata din ouale ramase la Pasti, atat ca eu adaug si otet bun, aromat.E un mod gustos de a le „termina”.

  2. Buna idee,gustoasa chiar !:)

  3. Buna salata!

  4. Un aperitiv gustos si rapid !

  5. Tare buna salata!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Multicooker Crock-Pot Express ofera 4 moduri de gatire: gatire rapida, slow cooking, saute, gatire la aburi si alte 8 functii presetate: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual. Si daca la reteta de Boeuf Bourguignon functia Meat/Stew si-a facut treaba, haideti sa […]

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Astazi va aduc o reteta de Boeuf Bourguignon, o reteta de mancare care as fi putut sa o fac si cu ciocolata 😀 , ca doar exista si asa ceva, dar am preferat varianta simpla, cu carne fiarta-n vin si gatita sub presiune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub […]

Chifle pentru hamburger

Chifle pentru hamburger

La noi „in cartier” e de ajuns sa se pomeneasca o data de „Hamburger Party” si toata lumea intra in febra pregatirilor… Adina face cea mai buna compozitie pentru hamburgeri (ever!), Petronela cea mai buna prajitura cu gem si bezea cu nuca, Alexandra e maestra visinatei :)))) Si eu? Eu […]