Pentru azi eu va propun o reteta culinara in aparenta banala, dar pentru ca produsul final este unul foarte bun, cu un gust desavarsit, merita adusa in atentia voastra 😉
Aceste rulouri de curcan gratinate se prepara foarte usor, iar pieptul de curcan poate fi inlocuit cu piept de pui daca nu aveti sau nu va place.
Ingrediente
- 4 felii piept de curcan
- 4 felii branza moale cu mascarpone si piper
- 4 frunze de busuioc
- sare
- fulgi de usturoi si ardei iute
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- sare si piper
- 2 linguri parmezan
Mod de preparare Rulouri de curcan gratinate:
Feliile de piept de curcan se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si fulgi de usturoi. Asezam pe fiecare felie de carne cate o felie de branza, cate o frunza mare de busuioc si rulam strans.
- Branza moale cu mascarpone si piper este un sortiment de branza ce l-am gasit la Lidl. Ca textura seamana cu branza topita, dar e mai buna si-mi place ca e gata portionata. Daca nu aveti puteti folosi orice alt sortiment de branza va place voua.
Punem rulourile intr-un vas termorezistent uns cu ulei si turnam deasupra ouale batute bine cu sare si piper si in care am incorporat smantana.
Presaram cu parmezan ras si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra.
Se servesc calde cu cartofi prajiti si salata iceberg cu rosii.
Pofta buna! 😉
3 comentarii
Delicioasa mancare, la pranz vin la tine ca arata prea bine! Pupici 🙂
Ma primesti la masa! Arata demential!!
delicioase si foarte elegante aceste minunate rulouri de curcan!