* 1 piept de pui
* 2 oua
* 3 catei de usturoi
* 1 ceapa
* patrunjel
* sare si piper
* rozmarin
* Pentru umplutura
* 100 g cascaval
* 50 g telemea
* boabe de piper pentru decor
Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, oua, ierburi si condimente.
Pe o folie de aluminiu bine unsa cu ulei intindem compozitia de carne tocata, in strat potrivit de gros.
Presaram cu telemea si cascaval rase si presaram cu patrunjel.
Ajutandu-ne de folie rulam compozitia, dupa care o punem intr-o tava (de cozonac) unsa cu ulei. Presaram cu boabe de piper. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.
6 comentarii
yummy, ce bun e! 😀 mie imi plac ruladele cu muulta acritura alaturi!:Dpupici!
mmm,ce bine arata!
Arata super bine 😉 Delicios !
Diamond, ai dreptate. Niste castraveciori murati merg de minune!
Pup!
Multumesc draga Alison!
Pup!
Multumesc Ala!