Pui cu unt aromat

de Miha
31 vizualizări

* 1 piept de pui
* ~100 g unt aromat
* pesmet

Pieptul de pui se portioneaza in felii potrivit de groase.

Fiecare felie de carne se tavaleste prin pesmet apoi se acopera cu un strat de unt aromat.

Se tavaleste apoi din nou prin pesmet, de data aceasta pesmetul sa fie in strat generos si sa acopere carnea foarte bine.

Punem feliile de carne pe un platou, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru jumatate de ora.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam feliile de carne si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Absolut delicios, alaturi de o portie de cartofi Hasselback.

poate vă plac și rețetele

7 comentarii

jose manuel 31 mai 2010 - 22:07

Se ve estupenda la receta, me encanta Un saludo

Răspuns
Maria 31 mai 2010 - 22:24

Interesant acest unt aromat, am sa incerc si eu.
Imi place foarte mult blogul tau.
Felicitari pentru toate retetle minunate!

Răspuns
Bianka 1 iunie 2010 - 7:58

Trebe sa incerc si eu, este foarte bun

Răspuns
ama 4 iunie 2010 - 10:16

superb arata! foarte ingenioasa ideea! 😉

Răspuns
lauralaurentiu 4 iunie 2010 - 10:19

Te anunt ca ai intrat cu aceasta postare pe una dintre pozitiile topului meu saptamanal, mai multe detalii aici: http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/06/crema-blogosferei-culinare-romanesti-2.html

Răspuns
CaroleCuisine 31 ianuarie 2012 - 15:57

Reteta asta am pregatit-o acum aproximativ un an,eram undeva prin Elvetia.Francezii mei s-au declarat multumiti ( familia mea implicit eu fiind de cetatenie franceza). A fost bunnn! I-am pregatit impreuna cu cartofii rantaliti daca nu ma insel.Oricum am facut multe din retetele tale si toate au fost un succes 🙂

Răspuns
Miha 31 ianuarie 2012 - 16:03

Ce ma bucur Carole de aprecieri! Va imbratisez cu drag!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: