Piept de pui umplut cu ciuperci

de Miha
46 vizualizări
Piept de pui umplut cu ciuperci

Piept de pui umplut cu ciuperci, am servit azi la masa de pranz, cu garnitura de orez, din spirit de solidaritate 🙂 cu Robert care e la regim si papa (ma rog, ar trebui) doar orez cu morcov si carne fiarta 🙁

Piept de pui umplut cu ciuperci
Piept de pui umplut cu ciuperci, am servit azi la masa de pranz, cu garnitura de orez, din spirit de solidaritate 🙂… Aperitive Piept de pui umplut cu ciuperci European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 3 jumatati de piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust si preferinta

Mod de preparare Piept de pui umplut cu ciuperci:

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute.

Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei, apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.

Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Eu le-am robotit :))

Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pana se subtiaza.

Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci. Se ruleaza cat mai strans posibil.Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent, se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat. Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumeneste putin.

Se serveste cald sau rece, ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.

poate vă plac și rețetele

15 comentarii

alison 29 martie 2009 - 16:39

mmmmm!vad bunatati de week-end pe aici!si eu care ador ciupercile…noi am gratarit azi…venim la tine la cina?te pup!

Răspuns
Miha 29 martie 2009 - 17:23

Alison,va astept! 😉

Răspuns
Iulia's Gourmandine 29 martie 2009 - 18:01

Absolut delicios, arata minunat!! 🙂

Răspuns
Gusti 29 martie 2009 - 18:38

Immmm

Răspuns
Miha 29 martie 2009 - 22:01

Gusti,vii si tu la cina? :))

Răspuns
Lala 30 martie 2009 - 7:36

Yammy !
Eu il mai fac pe asta si cu pulpa de pui dezosata ca la ai mei le sta pieptu’ in gat 🙁
Se feliaza un pic mai greu dar e foarte bun.

Răspuns
bucatar maniac 30 martie 2009 - 9:35

yami!

Răspuns
Flor 30 martie 2009 - 9:58

Mmmm, f. bun! Eu il fac un pic altfel! Am sa postez pe blog cu prima ocazie! Oricu e delicios!

Răspuns
laura laurentiu 30 martie 2009 - 10:52

Bun, frumos si aspectuos! Meriti pe deplin premiul care te asteapta la mine pe blog 😛 !

Răspuns
Miha 30 martie 2009 - 11:39

Lala,buna idee cu pulpa umpluta! Multumesc! 😉 Te pup!

Răspuns
Miha 30 martie 2009 - 11:40

Maniacule,te invit si pe tine la cina! :))

Răspuns
Miha 30 martie 2009 - 11:41

Flor,abia astept sa vad cum il faci tu! Idei noi accept cu mare placere oricand! Te pup!

Răspuns
Daniela 30 martie 2009 - 12:36

Dar eu de ce n-am vazut aseara rulada asta, ca sa pap o felie ::: Uaaaa, lasa ca maninc tura viitoare, ca acum sint la dieta de paste…
Pupici !!!

Răspuns
adra_bell 2 aprilie 2009 - 11:35

Foarte bune, am facut si eu ieri si nici nu se fac greu. Eu am facut cu pulpa dezosata, ca pieptul ii ramane in gat fiica-mi (la propriu:D), si a mancat si pitica vreo doua feliute, desi ea nu prea se omoara cu carnea

Răspuns
Miha 2 aprilie 2009 - 11:39

Eiii…ce ma bucur ca v-a placut! Sa va fie de bine masa! Va pup!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: