N-am mai pus pana acum nici o reteta de „ne-dulce”, dar azi am facut soiul asta de snitele si nu pot sa nu va impartasesc si voua aceasta reteta atat de simpla, dar atat de buna…
Ingrediente
- Avem nevoie de:
- 1 piept de pui
- 2 oua
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita boia de ardei
- 2 linguri de faina
- 100 g fulgi de porumb
Mod de preparare Piept de pui crocant:
Ouale se bat bine impreuna cu sarea, piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.
Fulgii de porumb se macina grosier.
Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ou si faina, pe ambele parti, apoi prin fulgii de porumb.
Se prajesc in uleiul bine incins, eu am folosit de palmier. Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.
The end 🙂
3 comentarii
Hello Miha; am zimbit cind am vazut snitelul de pui crocant pe care l-ai postat; asa ceva am facut si eu chiar acum, plus o salata de cartofi asortata garnitura. Pofta buna! :):)
Cuscra, sa stii ca un snitel ti l-am furat eu, sa-l pun cuscrului linga peperonata, hi, hi… La cit mai multe retete de „nedulce”…
Nina,am fost gand la gand! 😉