Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Piept de pui crocant

Snitele de pui

N-am mai pus pana acum nici o reteta de „ne-dulce”, dar azi am facut soiul asta de snitele si nu pot sa nu va impartasesc si voua aceasta reteta atat de simpla, dar atat de buna…

Snitele de pui

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri de faina
  • 100 g fulgi de porumb
loading...

Mod de preparare Piept de pui crocant:

Ouale se bat bine impreuna cu sarea, piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.
Fulgii de porumb se macina grosier.

Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ou si faina, pe ambele parti, apoi prin fulgii de porumb.

Se prajesc in uleiul bine incins, eu am folosit de palmier. Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.

The end 🙂

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Tags: , ,

Comentarii prin facebook

3 Comentarii

  1. Hello Miha; am zimbit cind am vazut snitelul de pui crocant pe care l-ai postat; asa ceva am facut si eu chiar acum, plus o salata de cartofi asortata garnitura. Pofta buna! :):)

  2. Cuscra, sa stii ca un snitel ti l-am furat eu, sa-l pun cuscrului linga peperonata, hi, hi… La cit mai multe retete de „nedulce”…

  3. Nina,am fost gand la gand! 😉

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Bine v-am regasit in 2017, dragii mei! Va doresc ca acest an sa va aduca tot ceea ce va doriti, sanatate si spor in toate! Desi s-ar crede ca postarile pe anul acesta le voi incepe cu retete de prajituri, iata ca fac o schimbare si va propun o reteta […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]