Piadine aromate

de Miha
70 vizualizări

by Ina

Avem nevoie de:

200 g faina integrala
1 lingurita sare
1 catel usturoi pisat
160 ml apa calduta
1 lingura ulei de masline

Faina se amesteca intr-un castron cu sare,apoi cu restul ingredientelor. Se framanta pana aluatul devine neted si elastic.

Lasam putin aluatul sa se odihneasca, apoi il impartim in 5 parti egale.

Fiecare bucatica de aluat o indindem cu sucitorul pe masa infaina, cat mai subtire posibil.

Intr-o tigaie teflonata bine incinsa se coc piadinele pe rand cate 2 minute pe o parte si 1 minut pe cealalta. Se pastreaza calde sub un prosop pana la servire.

Foarte aromate si delicioase!

Data viitoare voi incerca varianta cu ierburi aromate. 😉

poate vă plac și rețetele

8 comentarii

Ana-Maria 15 octombrie 2009 - 9:41

Suna bine…cum le-ati consumat?
Ai un premiu la mine…:))

Răspuns
Ligia 15 octombrie 2009 - 11:25

Arata foarte frumos, cred ca merg bine si unse cu putin ulei de masline sau umplute cu o pasta de avocado si rosii tocate. Mmm… foarte delicios.

Răspuns
Jacktels Kochbuch 15 octombrie 2009 - 13:08

Hallo Miha,

fein ti-au iestit Naan piinile astea.

Sint tare practice si se pot folosi si ca Wrap.

Salutäri Jacob

Răspuns
alison 15 octombrie 2009 - 14:40

deci asa,ai comis si piadinele…cind doamne,oare,ca mie nu-mi ajunge timpul deloc!super ti-au iesit!

Răspuns
Miha 15 octombrie 2009 - 17:45

Ana-Maria, multumesc! Voi trece negresit sa-l iau!

Le-am papat cu piept de pui si sos de nuca. 🙂 Curand voi pune si reteta!

Pup!

Răspuns
Miha 15 octombrie 2009 - 18:06

Ligia, tare apetisanta si tentanta propunerea ta. 🙂

Răspuns
Miha 15 octombrie 2009 - 18:07

Salut Jacob! Multumesc!

Răspuns
Miha 15 octombrie 2009 - 18:07

Alison, le-am facut cat ai fost tu la serviciu! :)))

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: