Perisoare picante

de Miha
125 vizualizări

* 250 g paste stelute
* 1 piept de pui
* 1 ceapa
* 1 morcov
* 3-4 catei usturoi
* sare si piper
* boia de ardei
* 2 oua

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust.

Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca cu compozitia de carne si legume.

Cu mana uda se formeaza perisoarele, care se pun apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

poate vă plac și rețetele

7 comentarii

Narnia 18 decembrie 2009 - 13:36

Miha, ai tot respectul meu pentru tot ce faci. Iti doresc sa petreci sarbatorile cu liniste in suflet, alaturi de oamenii dragi, sa ai tot ce ti-ai dorit si sa aveti un 2010 plin de impliniri.
Te asteapta un premiu la mine pe blog.

Cu drag,
Narnia.

Răspuns
Shari 18 decembrie 2009 - 21:50

Miha, te asteapta un premiu la mine, sa vii sa-l iei…ti-am votat si sarmaluta, cred ca am urmat pasii corecti…ti-am ales setul de 16 oale (parca), in cazul in care ai castiga….

Răspuns
Miha 19 decembrie 2009 - 9:33

Narnia, draga mea, multumesc tare mult!

Si voi sa aveti parte de multe impliniri in 2010 si multa sanatate!

Răspuns
Miha 19 decembrie 2009 - 9:35

Shari, multumesc tare mult de premiu (voi trece imediat sa-l iau) si mai ales pentru votul extrem de important in batalie. :))

Te pup cu drag!

Răspuns
Laura Blaauwiekel 19 decembrie 2009 - 11:59

Buna Miha. Pentru ca imi plac si urmaresc mereu retetele tale vreau sa te premiez pt munca ta (dar si pt ca esti moldoveanca). Pe blogul meu te asteapta doua premii. Sarbatori fericite!

Răspuns
ochi_verzi 19 decembrie 2009 - 13:29

Miha, cu mii de multumiri pentru reteta de turta dulce si nu numai, iti ofer doua premii.Cand ai timp, esti bine venita sa intri in posesia lor.

Răspuns
Livia 19 decembrie 2009 - 13:33

Si la mine te asteapta un premiu! Sarbatori fericite!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: